Schakel Norton VPN automatisch in op uw Windows- en Mac-apparaat

De functie VPN automatisch inschakelen in Norton VPN beveiligt uw gegevens wanneer u verbinding maakt met openbare netwerken, verbergt uw echte identiteit en houdt uw P2P-activiteiten voor het delen van bestanden privé.

Afhankelijk van uw besturingssysteem kiest u een van de volgende opties om de functie VPN automatisch inschakelen te gebruiken:

Windows

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan uw Norton-app en ga naar Instellingen.

Norton VPN

1. Open de Norton Secure VPN-app op uw bureaublad.

2. Volg de toepasselijke stappen voor uw Norton-product:

• Voor Norton Secure VPN (versie 24.x en hoger): klik op het Norton-dashboard onder Overzicht op het tabblad VPN-voorkeuren.

• Voor Norton VPN (versie 24.x en hoger): klik op het Norton-dashboard op Instellingen aan de linkerkant van het venster en daarna op het tabblad VPN-voorkeuren.

3. Ga naar het tabblad VPN-voorkeuren en kies bij VPN automatisch inschakelen een van de volgende opties:

• Altijd: VPN wordt automatisch ingeschakeld bij verbinding met internet
    • Aangepast: VPN wordt geactiveerd op basis van de instellingen die u gebruikt
  4. Wanneer u de optie Aangepast gebruikt, verplaatst u de schuifregelaar van de volgende opties om VPN automatisch inschakelen in te schakelen.

• Bij verbinding met openbare netwerken

De lijst met reeds bezochte netwerken is beschikbaar met de toegewezen profielen. U kunt de profielen bekijken door te klikken op het tandwielpictogram naast de optie Bij verbinding met openbare netwerken.

• Bij P2P-verbinding

Norton 360

1. Open Norton 360 op uw bureaublad.

2. Klik op het Norton-dashboard op Privacy aan de linkerkant van het venster.

3. Klik in het venster Privacy onder Secure VPN op Openen.

4. Klik in het venster Secure VPN op het tabblad Instellingen.

5. Ga naar het tabblad Instellingen en kies bij VPN automatisch inschakelen een van de volgende opties:

• Altijd: VPN wordt automatisch ingeschakeld bij verbinding met internet
    • Aangepast: VPN wordt geactiveerd op basis van de instellingen die u gebruikt
  6. Wanneer u de optie Aangepast gebruikt, verplaatst u de schuifregelaar van de volgende opties om VPN automatisch in te schakelen.

• Bij verbinding met openbare netwerken

De lijst met reeds bezochte netwerken is beschikbaar met de toegewezen profielen. U kunt de profielen bekijken door te klikken op het tandwielpictogram naast de optie Bij verbinding met openbare netwerken.

• Bij P2P-verbinding

Mac

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton VPN

1. Open Norton VPN op uw bureaublad.

2. Klik op het Norton-dashboard op Instellingen aan de linkerkant van het venster en daarna op het tabblad VPN-voorkeuren.

3. Ga naar het tabblad VPN-voorkeuren en kies bij VPN automatisch inschakelen een van de volgende opties:

• Bij verbinding met openbare of gecompromitteerde netwerken
    • Bij verbinding met internet
    • Nee, ik schakel dit handmatig in
  4. Wanneer u de optie Aangepast gebruikt, verplaatst u de schuifregelaar van de volgende opties om VPN automatisch inschakelen in te schakelen.

• Bij verbinding met openbare netwerken

De lijst met reeds bezochte netwerken is beschikbaar met de toegewezen profielen. U kunt de profielen bekijken door te klikken op het tandwielpictogram naast de optie Bij verbinding met openbare netwerken.

• Bij P2P-verbinding

Norton 360

1. Open Norton 360 op uw bureaublad.

2. Klik op het Norton-dashboard op Privacy aan de linkerkant van het venster.

3. Klik in het venster Privacy onder Secure VPN op Openen.

4. Klik in het venster Secure VPN op het tabblad Instellingen.

5. Ga naar het tabblad Instellingen en kies bij VPN automatisch inschakelen een van de volgende opties:

• Bij verbinding met openbare of gecompromitteerde netwerken
    • Bij verbinding met internet
    • Nee, ik schakel dit handmatig in

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20240705123750739
Besturingssysteem: Mac;Windows