Aangepaste taken uitvoeren

Norton controleert uw systeem automatisch en kiest de beste instellingen om uw systeem beveiligd te houden. U kunt echter ook een aantal specifieke taken uitvoeren. U kunt de specifieke taken die u wilt uitvoeren, selecteren aan de hand van de opties in het venster Aangepaste taken.

U kunt voor eenmalige scans zelf een combinatie van taken kiezen. U kunt LiveUpdate uitvoeren, een back-up maken van uw gegevens, uw browsergeschiedenis wissen, schijfruimte vrijmaken door ongewenste (schijf)bestanden op te ruimen en uw schijven optimaliseren.

Aangepaste taken uitvoeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Scans.

3. Klik in het venster Scans onder Scans en taken op Aangepaste taak. Klik vervolgens op Start.

4. Selecteer in het venster Aangepaste taken de taken die u wilt uitvoeren.

Selecteer de optie Taken om alle taken te selecteren.

5. Klik op Start.