Een firewallregel voor een IP-adres verwijderen op Mac

U kunt de firewallregel verwijderen voor een IP-adres. Een IP-adres geldt specifiek voor een netwerklocatie.

Een firewallregel voor een IP-adres verwijderen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik op Firewall in het linkerdeelvenster.

4. Klik op het instellingenpictogram in de rij Verbindingen blokkeren.

5. Selecteer in het venster Verbindingen blokkeren in het menu Instellingen bewerken een instelling.

6. Klik in het menu Beeld op Zones.

7. Selecteer in het deelvenster Beeld de rij met de toegangsinstellingen van een IP-adres en voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Verwijderen en in het bevestigingsvenster nogmaals op Verwijderen.

• Klik op het minteken ( - ) naast het IP-adres dat u wilt verwijderen, en klik in het bevestigingsvenster nogmaals op Verwijderen.