Endre geografisk plassering manuelt i Nortons VPN

Som standard vil Nortons VPN automatisk registrere optimalt datasenter basert på hvor du befinner deg. Du kan endre det valgte område manuelt fra plasseringsinnstillinger.

Velg ett av følgende, avhengig av operativsystem, for å endre geografisk område manuelt:

Windows

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne det og gå til Innstillinger eller Hjelp > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 6.x og lavere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Under VPN-område klikker du på rullegardinlisten for å åpne vinduet med VPN-område.

3. I vinduet VPN-område velger du geografisk område fra listen.

Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton Secure VPN på skrivebordet.

2. I Nortons kontrollpanel, under Tilkobling, klikker du på Endre plassering ved siden av Raskeste plassering.

3. I vinduet VPN-område velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Norton 360 (versjon 22.x og lavere)

1. Åpne Norton 360.

I vinduet Min Norton klikker du på rullegardinpilen ved siden av Secure VPN og deretter på VPN-område.

2. I vinduet VPN-område velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Norton 360 (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton 360.

2. I Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN, under Tilkobling, klikker du på Endre plassering.

5. I vinduet Endre VPN-plassering velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Norton VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton VPN fra skrivebordet.

2. I Nortons kontrollpanel velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Mac

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne det og gå til Innstillinger eller Hjelp > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 2.x og lavere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Under VPN-område klikker du på rullegardinlisten for å åpne vinduet med VPN-område.

3. I vinduet VPN-område velger du geografisk område fra listen.

Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton Secure VPN på skrivebordet.

2. I Nortons kontrollpanel, under Tilkobling, klikker du på Endre plassering ved siden av Raskeste plassering.

3. I vinduet VPN-område velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Norton 360 (versjon 8.8.x og lavere)

1. Åpne Norton 360.

I vinduet Min Norton klikker du på rullegardinpilen ved siden av Secure VPN og deretter på VPN-område.

2. I vinduet VPN-område velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Norton 360 (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton 360.

2. I Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN, under Tilkobling, klikker du på Endre plassering.

5. I vinduet Endre VPN-plassering velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Norton VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton VPN fra skrivebordet.

2. I Nortons kontrollpanel klikker du på rullegardinlisten og velger ønsket geografisk område.

Android

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne Norton-appen og trykke på menyikonet > Innstillinger > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 3.x og lavere)

1. Start Secure VPN.

2. Trykk på plasseringsikonet nederst på skjermen.

3. I skjermbildet Område velger du ønsket geografisk område fra listen.

Norton 360 (versjon 5.x og høyere)

1. Start Norton 360.

2. Trykk på Personvern nederst på skjermen.

3. I skjermbildet Personvern trykker du på VPN.

4. I skjermbildet Personvern trykker du på rullegardinlisten ved siden av Raskeste plassering.

5. I skjermbildet Raskeste plassering velger du ønsket geografisk område fra listen.

Norton VPN (versjon 4.x og høyere)

1. Start Norton VPN.

2. I skjermbildet Norton Secure VPN trykker du på rullegardinlisten ved siden av Raskeste plassering.

3. I skjermbildet Raskeste plassering velger du ønsket geografisk område fra listen.

iOS

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne Norton-appen og trykke på menyikonet > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 3.x og lavere)

1. Start Secure VPN.

2. Trykk på plasseringsikonet nederst på skjermen.

3. I skjermbildet Område velger du ønsket geografisk område fra listen.

Norton 360 (versjon 2.x og høyere)

1. Start Norton 360.

2. I skjermbildet Norton Secure VPN trykker du på rullegardinlisten ved siden av Raskeste plassering.

3. I skjermbildet Endre plassering velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Norton VPN (versjon 4.x og høyere)

1. Start Norton VPN.

2. I skjermbildet Norton Secure VPN trykker du på rullegardinlisten ved siden av Raskeste plassering.

3. I skjermbildet Endre plassering velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122893