Konfigurere automatisk tilkobling i Nortons VPN-app for mobil

Funksjonen automatisk tilkobling Nortons VPN-app aktiverer automatisk VPN-tilkoblingen hvis du ikke kobler til et sikret Wi-Fi-nettverk. Dette gir deg økt sikkerhet og hjelper deg med å hindre at personopplysningene dine blir stjålet av nettkriminelle.

Hvis du vil bruke automatisk tilkobling i Nortons VPN-app, velger du ett av følgende avhengig av produktet:

Nortons VPN-produkt

1. Start Nortons VPN-produkt på mobilen.

2. Trykk på ikonet for Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. Velg ett av følgende alternativer avhengig av operativsystemet.

• For Android: I skjermbildet VPN-innstillinger trykker du på Automatisk tilkobling.

• For iOS: I skjermbildet Personvern trykker du på Slå på VPN automatisk.

4. I skjermbildet Automatisk tilkobling flytter du glidebryteren for å aktivere Automatisk tilkobling.

5. Klikk på Tillat i bekreftelsesskjermbildet.

6. Under Koble til VPN automatisk når jeg kobler til: velg ett av følgende:

• Usikret Wi-Fi

• Alle Wi-Fi-nettverk

• Wi-Fi eller mobilnett

Norton 360

1. Start Norton 360 på mobilen.

2. I skjermbildet Norton 360 trykker du på Installer.

3. I skjermbildet Personvern trykker du på VPN.

4. Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

• For Android: I skjermbildet VPN trykker du på ikonet for Innstillinger oppe til høyre på skjermen og deretter på Automatisk tilkobling.

• For iOS: I skjermbildet VPN flytter du glidebryteren for å aktivere Koble til VPN automatisk.

5. I skjermbildet Automatisk tilkobling flytter du glidebryteren for å aktivere Automatisk tilkobling.

6. Klikk på Tillat i bekreftelsesskjermbildet.

7. Under Koble til VPN automatisk når jeg kobler til: velg ett av følgende:

• Usikret Wi-Fi

• Alle Wi-Fi-nettverk

• Wi-Fi eller mobilnett