Aktiver avbruddsbryteren for å blokkere Internett-tilkoblingen hvis VPN kobles fra

Avbruddsbryter blokkerer eller avbryter Internett-tilkoblingen hvis VPN-et frakobles. Dette bidrar til å opprettholde personvernet for IP-adressen din (en nøkkel som identifiserer plasseringen din og nettaktivitetene dine) og andre personopplysninger hvis VPN-tilkoblingen avbrytes.

Koble til VPN på nytt eller slå av Avbruddsbryter for å oppheve blokkeringen av Internett-tilkoblingen.

Velg ett av følgende, avhengig av operativsystem, for å aktivere avbruddsbryteren:

Windows

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne det og gå til Innstillinger eller Hjelp > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 6.x og lavere)

1. Start Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. Klikk på Innstillinger-ikonet øverst i appen.

3. På fanen Generelt, ved siden av Avbruddsbryter, flytter du på glidebryteren for å aktivere funksjonen.

Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. På Nortons startside, under Oversikt, klikker du på VPN-innstillinger.

3. I fanen VPN-innstillinger flytter du glidebryteren for å aktivere Bruk avbruddsbryter hvis VPN frakobles.

Norton 360 (versjon 22.x og lavere)

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til rullegardinmenyen ved siden av Secure VPN og velger Innstillinger.

2. I vinduet Innstillinger flytter du på glidebryteren ved siden av Avbruddsbryter for å aktivere funksjonen.

Norton 360 (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. På startsiden til Norton klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på Innstillinger.

5. I vinduet Innstillinger flytter du glidebryteren for å aktivere Bruk avbruddsbryter hvis VPN frakobles.

Norton VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton VPN-appen på den stasjonære PC-en.

2. På startsiden til Norton, under Oversikt, klikker du på Innstillinger på venstre side.

3. I vinduet Innstillinger, under VPN-innstillinger, flytter du glidebryteren for å aktivere Bruk avbruddsbryter hvis VPN frakobles.

Mac

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne det og gå til Innstillinger eller Hjelp > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 2.x og lavere)

Mac OS 12 eller lavere

1. På startskjermen til Mac klikker du på Apple-menyen og deretter Systeminnstillinger.

2. I popup-vinduet som åpnes klikker du på Nettverk til venstre på skjermen.

3. I vinduet Nettverk, under Andre tjenester, klikker du på Norton.

4. I Norton-vinduet aktiverer du Koble til ved behov for å aktivere funksjonen.

5. Klikk på Bruk.

Mac OS 13

1. På startskjermen til Mac klikker du på Apple-meny og deretter Systeminnstillinger.

2. I vinduet Systeminnstillinger klikker du på VPN til venstre på skjermen.

3. I vinduet VPN , ved siden av Norton, klikker du på Sample alt text-ikonet.

4. I popup-vinduet som åpnes på høyre fane, aktiverer du Koble til ved behov for å aktivere funksjonen.

5. Klikk på OK.

Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. På Nortons startside, under Oversikt, klikker du på VPN-innstillinger.

3. I fanen VPN-innstillinger flytter du glidebryteren for å aktivere Bruk avbruddsbryter hvis VPN frakobles.

Norton 360 (versjon 8.8.x og lavere)

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til rullegardinmenyen ved siden av Secure VPN og velger Innstillinger.

2. I vinduet Innstillinger flytter du på glidebryteren ved siden av Avbruddsbryter for å aktivere funksjonen.

Norton 360 (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. På startsiden til Norton klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på VPN-innstillinger.

5. I fanen VPN-innstillinger flytter du glidebryteren for å aktivere Bruk avbruddsbryter hvis VPN frakobles.

Norton VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton VPN-appen på den stasjonære PC-en.

2. På startsiden til Norton, under Oversikt, klikker du på Innstillinger på venstre side.

3. I vinduet Innstillinger, under VPN-innstillinger, flytter du glidebryteren for å aktivere Bruk avbruddsbryter hvis VPN frakobles.

Android

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne Norton-appen og trykke på menyikonet > Innstillinger > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 3.x og lavere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen.
  2. Trykk på menyikonet på venstre side og trykk på Innstillinger.
  3. På siden Innstillinger, ved siden av Avbruddsbryter, flytter du på glidebryteren for å aktivere funksjonen.

Norton 360 (versjon 5.x og høyere)

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på menyikonet på venstre side og trykk på Innstillinger.
  3. I skjermbildet Innstillinger trykker du på Personvern.

4. I skjermbildet Personvern, ved siden av Avbruddsbryter, flytter du glidebryteren for å aktivere funksjonen.

Norton VPN (versjon 4.x og høyere)

1. Start Norton VPN.

2. Trykk på ikonet for Innstillinger øverst til høyre.

3. I skjermbildet Innstillinger, under VPN-innstillinger, flytter du glidebryteren for å aktivere Avbruddsbryter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138204009
Operativsystem: Android;Mac;Windows