Løse problemer med åpning av Norton Secure VPN i Windows

Skrivebordsikonet for Norton Secure VPN brukes til å åpne Norton Secure VPN. Gå til trinn 1 for å starte programvinduet for Norton Secure VPN.

TRINN 1

Åpne Norton Secure VPN

Hvis du ikke kan åpne Norton Secure VPN fra skrivebordsikonet eller fra startmenyen, kan du starte programmet fra systemstatusfeltet. Dobbeltklikk på Norton Secure VPN-ikonet nederst til høyre på skjermen for å åpne det.

Hvis du ikke finner Norton Secure VPN-ikonet i systemstatusfeltet, klikker du på den lille opp-pilen på oppgavelinjen for å sjekke om det er skjult.

Hvis du er i Nettbrettmodus i Windows 10, må du først bytte til Skrivebordsmodus. Klikk på ikonet for Handlingssenter i systemstatusfeltet og deretter på Skrivebordsmodus.

TRINN 2

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle åpne programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, går du til Trinn 3 for å avinstallere og installere Norton Secure VPN på nytt.

TRINN 3

Avinstallere Norton Secure VPN

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl
  3. Fra listen over installerte programmer velger du Norton Secure VPN og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Norton Secure VPN.

TRINN 4

Installer Norton Secure VPN

1. Logg på kontoen.

2. I Min Norton -portalen, under Secure VPN, klikker du på Last ned.

3. Klikk på Godta og last ned og lagre installasjonsprogrammet.

4. Dobbeltklikk på installasjonsfilen du lastet ned.

5. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.