Aktiver delt tunnel i Norton VPN-produktet for å administrere trafikken

Funksjonen delt tunnel i VPN-produktet lar deg utelate noen apper fra VPN-kanalen mens andre apper får tilgang til Internett direkte.

Delt tunnel er bare tilgjengelig for brukere av Windows og Android.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du ett av følgende for å få tilgang til delt tunnel.

Windows

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne det og gå til Innstillinger eller Hjelp > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 6.x og lavere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Klikk på ikonet for Innstillinger øverst i Norton Secure VPN-appen og deretter på Delt tunnel.

3. På siden Delt tunnel flytter du på glidebryteren for å aktivere Utelat apper fra Secure VPN-trafikken.

4. Klikk på Legg til et program.

I vinduet Legg til et annet program velger du programmet du vil utelate fra VPN-trafikken, og klikker på Åpne.

Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Under Oversikt klikker du på VPN-innstillinger.

3. I fanen VPN-innstillinger flytter du glidebryteren for å aktivere VPN delt tunnel.

4. Hvis du vil utelate apper fra VPN-trafikk, klikker du på Administrer apper under Delt tunnel.

I vinduet som åpnes klikker du på Legg til program, velger programmet du vil utelate fra VPN-trafikken og klikker på Åpne.

5. Klikk på Lagre.

Norton 360 (versjon 22.x og lavere)

1. Åpne Norton 360-appen.

I vinduet Min Norton klikker du på rullegardinpilen ved siden av Secure VPN og deretter på Innstillinger.

2. I vinduet Innstillinger, ved siden av Delt tunnel, klikker du på >.

3. Flytt på glidebryteren i Delt tunnel-vinduet for å aktivere funksjonen.

I delen Utelatt app klikker du på Legg til og velger appen du vil utelate fra Secure VPN-trafikken.

4. Klikk på OK i varselmeldingen.

Appene du velger her, utelates fra VPN-trafikken neste gang du slår på VPN.

Norton 360 (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton 360 fra skrivebordet.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern , under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på Innstillinger.

5. Under Innstillinger flytter du glidebryteren til Aktiver VPN delt tunnel.

6. Hvis du vil utelate apper fra VPN-trafikk, klikker du på Administrer apper under Delt tunnel.

I vinduet som åpnes klikker du på Legg til program, velger programmet du vil utelate fra VPN-trafikken og klikker på Åpne.

Norton VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton VPN fra skrivebordet.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Innstillinger på venstre side.

3. I vinduet Innstillinger, under VPN-innstillinger, flytter du glidebryteren til Aktiver VPN delt tunnel.

4. Hvis du vil ekskludere apper fra å bruke VPN, klikker du på Administrer apper.

5. I vinduet som vises, klikker du på Legg til program og følger instruksjonene på skjermen for å utelate en app.

Fjerne et program fra unntakslisten: I skjermbildet Utelukk spesifikke apper fra VPN klikker du på Fjern ved siden av appen som skal fjernes.

Android

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne Norton-appen og trykke på menyikonet > Innstillinger > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 3.x og lavere)

1. Start Norton Secure VPN.

2. Trykk på Meny øverst til venstre på skjermen, og klikk på Innstillinger.

3. I skjermbilet Innstillinger flytter du på glidebryteren for å aktivere delt tunnel.

4. Hvis du vil utelate en app, trykker du på Utelat apper under Delt tunnel.

I skjermbildet Utelat apper klikker du på appen du vil utelate fra VPN-trafikk.

Slå av og på Norton Secure VPN for å bruke endringene du har gjort for delt tunnel.

Norton VPN (versjon 4.x og høyere)

1. Start Norton VPN.

2. Trykk på ikonet for Innstillinger øverst til høyre på skjermen og deretter på VPN-instillinger.

3. I skjermbildet VPN-innstillinger trykker du på Delt tunnel.

4. I skjermbildet Delt tunnel flytter du glidebryteren for å aktivere funksjonen.

5. Hvis du vil utelate en app under delt tunnel, trykker du på den aktuelle appen under Utelat bestemte apper fra å bruke VPN.

Slå av og på VPN for å bruke endringene du har gjort for delt tunnel.

Norton 360 (versjon 5.x og høyere)

1. Start Norton 360-appen.

2. Trykk på menyikonet oppe til høyre på skjermen og deretter på Innstillinger.

3. I skjermbildet Innstillinger trykker du på Personvern.

4. I skjermbildet Personvern trykker du på Delt tunnel og flytter glidebryteren for å aktivere funksjonen.

5. Hvis du vil utelate en app under delt tunnel, trykker du på den aktuelle appen under Utelat bestemte apper fra å bruke VPN.

6. Slå av og på Norton Secure VPN for å bruke endringene du har gjort for delt tunnel.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137513095
Operativsystem: Android;Windows