Last ned og installer Norton VPN-produktet

Du kan laste ned og installere Norton VPN-produktet på Macen eller Windows-datamaskinen fra Norton-kontoen. Gå til Play Store eller App Store på en Android- eller iOS-enhet for å laste ned appen.

Velg ett av følgende alternativer avhengig av operativsystemet:

Jeg har Windows- eller Mac-enhet

1. Gå til my.Norton.com og klikk på Logg på.

2. På siden Min Norton, under navnet på VPN-produktet, klikker du på Last ned.

3. Åpne nedlastingsfilen og gjør ett av følgende:

• Windows: Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen

• Mac: Dra produktikonet til mappen Programmer

4. Start VPN-appen.

For Mac må du oppgi administratorpassordet når du starter VPN-produktet.

5. Logg på VPN-produktet med Norton-kontoen.

6. I vinduet Min Norton, ved siden av produktnavnet, klikker du på Slå på.

7. I vinduet som vises skyver du VPN-bryteren til .

Jeg har Android- eller iOS-enhet

1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har en Android-enhet, går du til Play Store.

• Hvis du har en iOS-enhet, trykker du på App Store-ikonet på startskjermen.

2. Skriv inn navnet på Norton VPN-produktet i søkefeltet, og velg appen fra resultatene.

3. Gjør ett av følgende:

• For Android går du til skjermen med programdetaljer og trykker på Installer. Deretter trykker du på Godta og last ned.

• For iOS trykker du på HENT og deretter på Installer.

4. Hvis du ser popup-meldingen Ønsker å legge til VPN-konfigurasjoner, klikker du på Tillat.

5. Åpne appen og trykk på Jeg har allerede et abonnement.

I popup-meldingen Har du en Norton-konto trykker du på Ja.

6. Oppgi påloggingsinformasjonen og logg på kontoen din.

7. Trykk på Slå på VPN i VPN-appen for å aktivere VPN-produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122884
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 08/07/2024