Hold hvelvet åpent i Norton Password Manager-utvidelse

Med Norton Password Manager leserutvidelse kan du holde hvelvet åpent i 7 dager. Merk: For at hvelvet skal holdes åpent, må vi lagre nøklene generert av hvelvpassordene i utvidelsen. Derfor må du påse at datamaskinen er beskyttet mot uautorisert tilgang med et sterkt passord eller biometri.

Du kan miste personopplysningene i Norton Password Manager-utvidelsen hvis datamaskinen ikke er beskyttet.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på nettleseren Google Chrome i Windows.

Følg trinnene for å holde hvelvet åpent i Norton Password Manager-utvidelsen.

1. Åpne Google Chrome.

2. Klikk på ikonet for Norton Password Manager-utvidelsen øverst til høyre i nettleseren.

3. I vinduet Hvelvet er åpent klikker du på Lås opp hvelvet.

I skjermbildet Lås opp hvelvet oppgir du hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

4. Klikk på ikonet for Norton Password Manager-utvidelsen i nettleseren, og klikk på Åpne nettappen i dialogboksen som vises.

5. I vinduet Password Manager klikk på Innstillinger.

6. I vinduet Innstillinger, under Hvelvinnstillinger, skyver glidebryteren for å aktivere Hold hvelvet åpent i 7 dager.

7. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

Du må aktivere Hold hvelvet åpent i 7 dager etter 7 dager for å la hvelvet være åpent.