Deaktivere Norton AntiTrack for et bestemt nettsted

Enkelte nettsteder krever at sporingsblokkere er slått av for å fungere korrekt. Hvis du slår av sporingsblokkere, kan du gjøre personopplysningene dine sårbare for nettkriminelle.

Norton AntiTrack maskerer personopplysningene dine slik at nettstedet fungerer som det skal, og blokkerer og varsler deg om sporingsforsøk fra bestemte nettsteder.

Hvis et nettsted ikke fungerer som det skal på grunn av sporingsblokkere, følger du fremgangsmåten nedenfor:

Alternativet Løs problemet

Klikk på knappen Løs problemet i Norton AntiTrack-utvidelsen.

Sample alt text

Hvis problemet vedvarer, tillater du sporing og profilering for det bestemte nettstedet. Klikk på fremgangsmåten for ditt operativsystem:

Windows

1. Åpne nettleseren og åpne nettstedet du vil deaktivere sporingsblokkerere for.

2. Klikk på nettleserutvidelsen Norton AntiTrack oppe til høyre i nettleseren.

3. I dialogboksen Norton AntiTrack klikker du på Tillatt sporing og profilering for Norton-nettsteder.

Sample alt text

Når AntiTrack er deaktivert, blokkeres ikke sporings- og enhetsavtrykkforsøkene til et bestemt nettsted.

Du kan også aktivere Norton AntiTrack-utvidelsen for et bestemt nettsted som ble deaktivert tidligere. Hvis du vil aktivere Norton AntiTrack på nytt, klikker du på Blokker sporing og profilering for Norton-nettsteder i vinduet for Norton AntiTrack-utvidelsen.

Mac

1. Åpne nettleseren og åpne nettstedet du vil deaktivere sporingsblokkering for.

2. Klikk på nettleserutvidelsen Norton AntiTrack oppe til høyre i nettleseren.

3. I dialogboksen Norton AntiTrack klikker du på Tillatt sporing og profilering for Norton-nettsteder.

Sample alt text

Når AntiTrack er deaktivert, blokkeres ikke sporings- og enhetsavtrykkforsøkene til et bestemt nettsted.

Du kan også aktivere Norton AntiTrack-utvidelsen for et bestemt nettsted som ble deaktivert tidligere. Hvis du vil aktivere Norton AntiTrack på nytt, klikker du på Blokker sporing og profilering for Norton-nettsteder i vinduet for Norton AntiTrack-utvidelsen.

Android

1. Start Norton AntiTrack-appen, og åpne nettsiden som ikke kan lastes ned med sporere blokkert.

2. Trykk på Norton AntiTrack-utvidelsen oppe til høyre på skjermen.

3. Trykk på Løs problemet på skjermen som åpnes.

4. Hvis nettsiden fremdeles ikke lastes: I skjermbildet Deaktivere AntiTrack? trykker du på Én gang eller Alltid.

Når AntiTrack er deaktivert, blokkeres ikke sporings- og enhetsavtrykkforsøkene til et bestemt nettsted.

Følg trinnene for å legge til et nettsted på utelatelseslisten manuelt:

• Hvis er nettsted er åpent i Norton AntiTrack:

• Trykk på Sample alt text øverst til høyre i adresselinjen.

• Trykk på Sample alt text nede til høyre for å legge til unntak manuelt.

• I skjermbildet AntiTrack-innstillinger trykker du på Legg til og oppgir nettadressen i tekstfeltet.

• Trykk på Legg til.

• Hvis er nettsted ikke er åpent i Norton AntiTrack:

• Trykk på Sample alt text øverst til høyre i adresselinjen.

• I skjermbildet AntiTrack-innstillinger trykker du på Legg til og oppgir nettadressen.

• Trykk på Legg til.

iOS

1. Åpne nettleseren og åpne nettstedet du vil deaktivere sporingsblokkerere for.

2. Trykk på AA-ikonet oppe til venstre i nettleseren og deretter på Norton AntiTrack.

Sample alt text

3. I dialogboksen for Norton AntiTrack drar du i den for å vise den i fullskjerm.

Sample alt text

4. I dialogboksen for Norton AntiTrack trykker du på Tillat sporing og profilering for dette nettstedet.

Sample alt text

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138744797
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 28/07/2024