Melding: «Kan ikke koble til VPN. Det oppsto et problem. Prøv igjen senere eller se vanlige spørsmål»

For å løse dette problemet kan du, avhengig av produktet, prøve å koble til en annen VPN-region. Hvis problemet vedvarer, endrer du VPN-protokollinnstillingene og prøver på nytt.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Jeg har Norton 360

Koble til en annen VPN-region

• Eksempel 1: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen er satt til «Raskeste plassering», kobler du til USA-regionen manuelt fra Tilkobling-fanen

• Eksempel 2: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen allerede er satt til «USA», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Canada» eller «Mexico»

• Eksempel 3: Hvis du befinner deg i Tyskland og VPN-regionen allerede er satt til «Tyskland», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Sveits» eller «Frankrike»

Endre innstillinger for VPN-protokoll

VPN-protokoller er et sett med regler som angir hvordan data skal overføres fra datamaskinen. Følg disse trinnene for å velge hvilken protokoll du skal bruke:

1. Start Norton 360 på skrivebordet.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern.

3. I vinduet Personvern, ved siden av Secure VPN, klikker du på Åpne VPN.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på VPN-innstillinger.

5. I fanen VPN-innstillinger under VPN-protokollinnstillinger kan du velge en av følgende protokoller:

• Automatisk (anbefalt). VPN velger dette alternativet som standard.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Jeg har Norton Secure VPN

Koble til en annen VPN-region

• Eksempel 1: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen er satt til «Raskeste plassering», kobler du til USA-regionen manuelt fra Tilkobling-fanen under Oversikt

• Eksempel 2: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen allerede er satt til «USA», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Canada» eller «Mexico»

• Eksempel 3: Hvis du befinner deg i Tyskland og VPN-regionen allerede er satt til «Tyskland», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Sveits» eller «Frankrike»

Endre innstillinger for VPN-protokoll

VPN-protokoller er et sett med regler som angir hvordan data skal overføres fra datamaskinen. Følg disse trinnene for å velge hvilken protokoll du skal bruke:

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. På Nortons kontrollpanel, under Oversikt, klikker du på VPN-innstillinger.

3. I fanen VPN-innstillinger under VPN-protokollinnstillinger kan du velge en av følgende protokoller:

• Automatisk (anbefalt). VPN velger dette alternativet som standard.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Jeg har Norton VPN

Koble til en annen VPN-region

• Eksempel 1: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen er satt til «Raskeste plassering», kobler du til USA-regionen manuelt fra Tilkobling-fanen under Oversikt

• Eksempel 2: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen allerede er satt til «USA», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Canada» eller «Mexico»

• Eksempel 3: Hvis du befinner deg i Tyskland og VPN-regionen allerede er satt til «Tyskland», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Sveits» eller «Frankrike»

Endre innstillinger for VPN-protokoll

VPN-protokoller er et sett med regler som angir hvordan data skal overføres fra datamaskinen. Følg disse trinnene for å velge hvilken protokoll du skal bruke:

1. Åpne Norton VPN-appen på den stasjonære PC-en.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Innstillinger på venstre side.

3. I vinduet Innstillinger, under VPN-innstillinger, kan du velge en av følgende protokoller:

• Automatisk (anbefalt). VPN velger dette alternativet som standard.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Hvis problemet vedvarer, må du reparerer VPN-produktet.

Reparer VPN-produktet

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter:

appwiz.cpl
  3. Fra listen over installerte programmer velger du produktet du vil fjerne og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Hvis Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

5. I Norton-vinduet klikker du på Reparer for å reparere Norton-produktet.

Klikk på Ferdig når reparasjonen er utført.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, avinstallerer du VPN-produktet og installerer det på nytt.

Avinstaller VPN-produktet og installer det på nytt

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter:

appwiz.cpl
  3. Fra listen over installerte programmer velger du produktet du vil fjerne og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Hvis Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

5. I Norton-vinduet klikker du på Avinstaller for å reparere Norton-produktet.

Hvis du vil installere Norton-produktet på nytt, leser du Laste ned og installere Norton Secure VPN.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20231215133146960
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/08/2024