Last ned og installer Norton Driveroppdatering

Norton Driveroppdatering er et ytelsesverktøy som skanner ødelagte og utdaterte drivere på Windows-PC-en din, og oppdaterer disse driverne for å bidra til å redusere og forhindre problemer med datamaskinen.

Hvis Norton-abonnementet ditt inkluderer Norton Driveroppdatering, følg instruksjonene i artikkelen for å laste ned og installere Norton Driveroppdatering.

Last ned og installer Norton Driveroppdatering

1. Logg på kontoen.

2. Hold musepekeren over navnet ditt øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Mine abonnementer.

3. På siden Mitt abonnement, under Norton Driveroppdatering, klikk på Last ned.

4. I vinduet Kom i gang klikker du på Lisens- og tjenesteavtale og leser avtalen.

5. Klikk på Godta og last ned og vent til nedlastingen er ferdig.

6. Når nedlastingen er fullført, trykker du på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren.

7. Dobbeltklikk på installasjonsfilen du lastet ned.

8. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Fortsett.

9. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen og aktiveringen.

Hvis du opplever installasjonsproblemer:

• Kontroller at PC-en oppfyller minimumskravene til systemet, og at Windows er oppdatert. Du finner en oversikt over systemkravene under Systemkrav for å installere og konfigurere Norton-beskyttelse.

• Kontroller om den nedlastede installasjonsfilen er ødelagt. I så fall anbefaler vi at du sletter den ødelagte installasjonsfilen, starter datamaskinen på nytt og forsøker å laste ned igjen ved å følge instruksjonene ovenfor.

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Ansvarsfraskrivelse: Norton Driveroppdatering er kun tilgjengelig på Windows 11, 10, 8.1, 8 eller 7 (både 32- og 64-bit-versjonene, unntatt Windows on Arm, S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT utgaver).

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230418101858959
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/02/2024