Gjenopprette hvelvpassordet med Gjenoppretting av hvelvtilgang i Norton Password Manager

Alternativet Gjenoppretting av hvelvtilgang i Norton Password Manager hjelper deg med å konfigurere en gjenopprettingsnøkkel for å få tilgang til hvelvet hvis de glemmer hvelvpassordet.

Velg ett av følgende for å konfigurere gjenopprettingsnøkkelen for å gjenopprette tilgangen til hvelvet:

Leserutvidelsen for Norton Password Manager

Konfigurere gjenopprettingsnøkkel for passord i nettleserutvidelsen

1. Start nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre på skjermen.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din.

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-skjermbildet.

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din.

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og følge instruksjonene på skjermen for å logge på kontoen.

4. I skjermbildet Lås opp hvelvet oppgir du hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

5. Klikk på ikonet for Norton Password Manager-utvidelsen øverst til høyre på skjermen og deretter på Åpne nettappen.

6. I vinduet Innstillinger, under Hvelvinnstillinger, ved siden av Gjenoppretting av hvelvtilgang, klikker du på Konfigurer nå.

Oppgi hvelvpassordet hvis du blir bedt om det, og klikk på Lås opp.

7. I skjermbildet Gjenopprett tilgang til hvelvet , ved siden av Last ned gjenopprettingsnøkkel, klikker du på Last ned PDF.

I spørredialogen Last ned gjenopprettingsnøkkel klikker du på Last ned.

En PDF-fil med engangsnøkkel for gjenoppretting av hvelvet lastes ned til datamaskinen din. Lagre denne gjenopprettingsnøkkelen for å gjenopprette tilgangen til hvelvet hvis du glemmer hvelvpassordet.

Du kan bare bruke nøkkelen én gang for å gjenopprette tilgangen til hvelvet. Husk å opprette en nye gjenopprettingsnøkkel etter at du har endret hvelvpassordet.

Bruk passordgjenopprettingsnøkkelen til å gjenopprette hvelvet

1. Klikk på ikonet for Norton Password Manager-utvidelsen øverst til høyre på skjermen, og logg på Norton-kontoen din.

2. I skjermbildet Lås opp hvelvet klikker du på Har du glemt hvelvpassordet?.

3. I skjermbildet Gjenopprett hvelvtilgang klikker du på Bruk gjenopprettingsnøkkel.

4. I skjermbildet Oppgi gjenopprettingsnøkkel skriver du inn gjenopprettingsnøkkelen som ble oppgitt i PDF-filen, og klikker på Neste.

5. I skjermbildet Opprett ditt eget hvelvpassord skriver du inn det nye passordet for hvelvet og klikker på Neste.

6. Klikk på Lås opp nå i dialogboksen som åpnes.

7. I skjermbildet Lås opp hvelvet oppgir du det nye hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

Norton Password Manager mobilapp

Konfigurere gjenopprettingsnøkkel for passord i mobilappen

1. Åpne Norton Password Manager-appen på den mobile enheten.

2. Logg inn på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk legitimasjon.

3. Trykk på Meny øverst til venstre på skjermen.

4. Trykk på Gjenoppretting av hvelvtilgang.

5. I skjermbildet Gjenoppretting av hvelvtilgang trykker du på Gjenopprettingsnøkkel.

6. I skjermbildet for gjenopprettingsnøkkelen noterer du engangsnøkkelen som vises, og klikker på Aktiver nå.

Av sikkerhetsgrunner er det ikke tillatt å kopiere engangsgjenopprettingsnøkkelen.
  7. I skjermbildet Aktiver gjenopprettingsnøkkel skriver du inn gjenopprettingsnøkkelen.

8. Klikk på Aktiver.

Klikk på OK i dialogboksen som vises.

9. For å opprette en ny gjenopprettingsnøkkel går du til Gjenoppretting av hvelvtilgang og trykker på Gjenopprettingsnøkkel.

10. I skjermbildet Gjenopprettingsnøkkel trykker du på Opprett ny nøkkel.

11. I Opprette ny gjenopprettingsnøkkel? popup-vinduet som vises, trrykker du på Opprett.

12. Følg instruksjonene på skjermen fra trinn 6 til 8 for å opprette en ny gjenopprettingsnøkkel.

Bruk passordgjenopprettingsnøkkelen til å gjenopprette hvelvet

1. Åpne Norton Password Manager-appen på den mobile enheten.

2. Trykk på Har du glemt passordet.

3. Velg Bruk gjenopprettingsnøkkel og oppgi gjenopprettingsnøkkelen som ble konfigurert tidligere. Brukere kan også skanne QR-koden fra den nedlastede PDF-filen med gjenopprettingsnøkkelen i NPW nettleserutvidelse.

4. Opprett nytt hvelvpassord.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230908141311611
Operativsystem: Android;Windows;iOS
Sist endret: 10/07/2024