Konfigurer Norton Safe Email

Norton Safe Email bidrar til å beskytte opptil fem av e-postadressene dine mot e-poster med nettfisking og ondsinnede vedlegg. Den jobber i skyen og merker e-poster som trygge eller mistenkelige før du åpner dem.

Konfigurer Norton Safe Email

1. Gå til my.Norton.com og logg på med e-postadresse og passord for Norton-kontoen.

2. I kontrollpanelet klikker du på Norton Safe Email-flisen.

3. Klikk på Legg til e-postkonto.

4. Angi e-postadressen og klikk på Neste.

Velg aktuelt alternativ for å legge til en e-postkonto:

Gmail

1. Klikk på Logg på med Google, og logg deg på Gmail-kontoen.

2. Hvis du vil konfigurere postboksen til å fungere med Norton Safe Email, merker du av boksen ved siden av Se og rediger e-postetikettene og les, skriv og send e-poster fra Gmail-kontoen. Deretter klikker du på Fortsett.

3. På bekreftelsesskjermen kan du klikke på Åpne Norton Safe Email.

Outlook

1. Klikk på Logg på, og logg på med Outlook-kontoen.

• Klikk på Ja i popup-vinduet om tillatelse du får fra Outlook.

2. På bekreftelsesskjermen kan du klikke på Åpne Norton Safe Email.

E-postleverandører som bruker IMAP-protokoll (Internet Message Access Protocol)

Vi tilrettelegger for flere konfigureringsmuligheter som tilbys av ulike e-postleverandører for å konfigurere e-postkontoer med IMAP.Du finner en liste over støttede e-postleverandører under Støttede e-postleverandører som overvåkes av Norton Safe Email.

For noen IMAP e-postleverandører kreves det et appspesifikt passord. Dette kan konfigureres fra E-postklienter. Passordet vil være et annet enn ditt primære passord for e-postkontoen.

Hvis du trenger hjelp med å opprette passord, kan du klikke på Slik oppretter du appspesifikke passord på siden.

Sample alt text

For visse IMAP e-postleverandører kreves ikke appspesifikke passord. Du kan fylle ut skjemaet med e-postkontoadressen og passordet.

Sample alt text

For visse IMAP e-postleverandører må du sjekke innstillingene i din egen e-postklient.

Sample alt text

For visse IMAP e-postleverandører må du konfigurere e-postkonto til å fungere med Norton Safe Email.
Her er en liste over e-postleverandører du kan besøke for å konfigurere Norton Safe Email.

Hvis e-postleverandøren din ikke er oppført nedenfor, kan du gå inn på støttesiden til e-postleverandøren din for å aktivere IMAP.
E-postleverandør Konfigurering Instruksjoner
Comcast Appspesifikt passord Comcast ▸ Slik konfigurerer du Comcast e-postadresse med et e-postprogram
GMX Aktiver IMAP GMX ▸ Aktiver eller deaktiver POP3 og IMAP
Mail.ru Appspesifikt passord Mail.ru ▸ IMAP, SMTP и POP3 Mail.ru
Seznam Appspesifikt passord Seznam ▸ IMAP, POP3, SMTP
Web.de Aktiver IMAP Web.de ▸ Serverdaten für IMAP und SMTP
Yahoo Appspesifikt passord Yahoo ▸ Generer og administrer passord for tredjepartsapper
Yandex Aktiver IMAP Yandex ▸ Konfigurere e-postklienter for skrivebord

Fjern en e-postkonto

Stoppe Norton Safe Email fra å overvåke en e-postkonto:

1. Åpne Norton sikkerhetskontrollpanel og velg Norton Safe Email.

2. Under Beskyttede e-postkontoer holder du markøren over den relevante e-postkontoen og klikker på X-ikonet.

3. Klikk på Ja, fjern.

Trenger du mer hjelp

Fiks feil ved Norton Safe Email-produktet

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20231009180506417
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/07/2024