Bruk blokkering av annonsesporing i VPN-produktet for å blokkere målrettet reklame

Hver mobilenhet har en unik annonse-ID som kan brukes til å spore detaljene dine slik som navn, adresse og alder. Annonse-ID-er kan brukes av app-utviklere for å opprette målrettede annonser som er relevante for deg. Blokkering av annonsesporing i VPN-produktet bidrar til å blokkere annonsørers sporingsteknikker for å redusere mange målrettede annonser.

Et lite antall nettsteder krever at Blokkering av annonsesporing er deaktivert for at de skal kunne fungere. Hvis du stoler på disse nettstedene, kan du blokkere blokkering av annonsesporing.

Velg ett av følgende alternativer for å bruke blokkering av annonsesporing, avhengig av enheten du har:

Windows

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne appen og gå til Innstillinger eller Hjelp > Om.

Norton Secure VPN (versjon 6.x og lavere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på den stasjonære PC-en.

2. Klikk på Innstillinger-ikonet øverst i appen Norton Secure VPN, og klikk deretter på Blokkering av annonsesporere.

3. Under Blokkering av annonsesporing flytter du på glidebryteren Blokker annonsesporere for å aktivere annonsesporere.

Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Klikk på Blokkering av annonsesporere i venstre rute på Nortons startside.

3. I skjermbildet Blokkering av annonsesporing flytter du glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere når VPN er på.

Norton 360 (versjon 22.x og lavere)

1. Åpne Norton 360-appen.

I vinduet Min Norton klikker du på rullegardinpilen ved siden av Secure VPN og deretter på Blokkering av annonsesporing.

2. Klikk på fanen Blokkering av annonsesporing og skyv på bryteren Blokker annonsesporere for å aktivere annonsesporere.

Norton 360 (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på Blokkering av annonsesporing.

5. I fanen Blokkering av annonsesporing flytter du glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere når VPN er på.

Norton VPN(versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton VPN-produktet.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Innstillinger på venstre side.

3. I vinduet Innstillinger, under VPN-innstillinger, flytter du glidebryteren for å aktivere Blokkering av annonsesporing når VPN er på.

Mac

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne appen og gå til Innstillinger eller Hjelp > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 2.x og lavere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Klikk på Blokkering av annonsesporing på venstre side i Norton Secure VPN-appen.

3. Under Blokkering av annonsesporing flytter du på glidebryteren Blokker annonsesporere for å aktivere annonsesporere.

Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Klikk på Blokkering av annonsesporing i venstre rute på Nortons kontrollpanel.

3. I skjermbildet Blokkering av annonsesporing flytter du glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere når VPN er på.

Norton 360 (versjon 8.8.x og lavere)

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

I vinduet Min Norton klikker du på rullegardinpilen ved siden av Secure VPN og deretter på Åpne.

2. Klikk på fanen Annonsesporing, og skyv på bryteren Blokker annonsesporere for å aktivere annonsesporere.

Norton 360 (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på Blokkering av annonsesporing.

5. I fanen Blokkering av annonsesporing flytter du glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere VPN er på.

Norton VPN (versjon 24.x og høyere)

1. Åpne Norton VPN fra skrivebordet.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Innstillinger på venstre side.

3. I vinduet Innstillinger, under VPN-innstillinger, flytter du glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere når VPN er på.

Android

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne Norton-appen og trykke på menyikonet > Innstillinger > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 3.x og lavere)

1. Start Secure VPN.

2. Trykk på Annonsesporer-ikonet nederst på skjermen.

3. I skjermbildet Annonsesporer flytter du på glidebryteren Blokker annonsesporere for å aktivere eller deaktivere annonsesporere.

Blokkering av annonsesporing fungerer bare når Virtuelt privat nettverk er slått på.

Norton VPN (versjon 4.x og høyere)

1. Start Norton VPN.

2. Trykk på ikonet for Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I skjermbildet VPN-konfigurasjon trykker du på Blokkering av annonsesporing.

4. I skjermbildet Blokkering av annonsesporing flytter du glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere.

Norton 360 (versjon 5.x og høyere)

1. Start Norton 360.

2. Trykk på Meny øverst til venstre på skjermen, og klikk på Innstillinger.

3. I skjermbildet Innstillinger trykker du på Personvern og deretter Blokkering av annonsesporing.

4. I skjermbildet Blokkering av annonsesporing flytter du på glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere.

iOS

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne Nor¨-appen og gå til menyikonet > Om.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Norton Secure VPN (versjon 3.x og lavere)

1. Start Secure VPN.

2. Trykk på Annonsesporer-ikonet nederst på skjermen.

3. I skjermbildet Annonsesporer flytter du på glidebryteren Blokker annonsesporere for å aktivere annonsesporere.

Norton VPN (versjon 4.x og høyere)

1. Start Norton VPN.

2. Trykk på ikonet for Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I skjermbildet VPN-konfigurasjon trykker du på Blokkering av annonsesporing.

4. I skjermbildet Blokkering av annonsesporing flytter du glidebryteren for å aktivere Blokker annonsesporere.

Norton 360 (versjon 2.x og høyere)

1. Start Norton 360.

2. Trykk på Personvern og deretter høyrepilen ved siden av VPN.

3. Under Blokkering av annonsesporing flytter du på glidebryteren Blokker annonsesporere for å aktivere annonsesporere.