Funksjoner i Norton VPN-produkter

Norton VPN-produkter krypterer Internett-tilkoblingen din i offentlige Wi-Fi-soner for å beskytte personopplysningene dine, f.eks. passord, når du bruker datamaskinen, Macen eller den mobile enheten.

Med VPN kan du gjøre enhver offentlige Wi-Fi-sone til et sikkert virtuelt privat nettverk for å beskytte personopplysningene og gjøre det umulig å spore plasseringen din.

Her er de viktigste funksjonene og fordelene med å bruke Norton VPN-produkter:

Viktige funksjoner og fordeler

• Gir tilgang til favorittappene og -innholdet uansett om du er hjemme eller på farten

• Krypterer dataene på et virtuelt, privat nettverk som ikke fører logger og ikke sporer eller lagrer nettaktivitetene dine

• Blokkering av annonsesporing bidrar til å blokkere annonsørers sporingsteknologier for å motta færre av de målrettede annonsene som følger deg rundt på nettet.

• Avbruddsbryter for Windows, Android og Mac: Hjelper deg med å automatisk koble enheten fra Internett hvis VPN frakobles, slik at ikke IP-adressen og nettaktivitetene dine eksponeres utilsiktet.

• Wi-Fi-sikkerhet på Android- og iOS-plattformer skanner det trådløse nettverket som enheten er tilkoblet, for å se etter vanlige nettverkstrusler som mellommannsbaserte angrep (MITM)

• Delt tunnel for Windows og Android: Velg hvilket innhold som skal rutes gjennom VPN mens du bruker direkte Internett-tilgang for annet mindre sensitivt innhold, alt på samme tid.

• P2P-optimalisering for Windows, Android og Mac: Hjelper deg med å få enkel tilgang til andre via P2P for å overføre filer med et klikk.

• Automatisk tilkobling: Lar deg automatisk slå på VPN når du kobler til et offentlig nettverk, slik at dataene dine er tryggere og mer private.

• Start ved oppstart: Laster inn VPN-tjenestene når systemet starter.

• Aktiver advarsler for Android og iOS: Varsler når du kobler til et usikret eller kompromittert nettverk.

• Beskyttelse mot skadeprogrammer* gir beskyttelse i sanntid mot skadeprogrammer, nettfisking, løsepengevirus og andre trusler enten du bruker enhetene tilkoblet eller frakoblet. Overvåk og blokker farlige nettsteder for å bli tryggere på nettet.

• Privacy Monitor** skanner personsøksider for å se om personopplysningene dine er eksponert. Den lar deg også manuelt velge bort hver enkelt nettsted for å ivareta privatlivet.

• Dark Web Monitoring* varsler deg når personopplysningene dine oppdages på det mørke nettet og handler raskt for å bidra til å beskytte kontoene dine og hindre at de blir utnyttet.

• Password Manager* lar deg opprette, lagre og administrere passord, i tillegg til kredittkortinformasjon og annen brukerinformasjon i ditt private digitale hvelv.

*Kun tilgjengelig for brukere av Norton Ultra VPN og Norton Ultra VPN Plus.

Dark Web Monitoring er ikke tilgjengelig i alle land. Overvåket informasjon varierer avhengig av bostedsland eller valgt plan. Som standard overvåkes e-postadressen din. Overvåkningen starter umiddelbart. Logg på kontoen for å oppgi tilleggsopplysninger for overvåkingsformål.

*Kun tilgjengelig for brukere av Norton Ultra VPN Plus.

Privacy Monitor-funksjonen er kun tilgjengelig for bruk i USA og Canada.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117552006
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 08/07/2024