Slå på Norton VPN automatisk på Windows- og Mac-enheten

Funksjonen Slå på VPN automatisk i Nortons VPN-produkt beskytter dataene dine når du kobler til offentlige nettverk, skjuler din virkelige identitet og holder P2P fildeling privat.

Avhengig av operativsystem velger du ett av følgende alternativer for å bruke funksjonen slå på VPN automatisk:

Windows

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Du finner versjonsnummeret til Norton-produktet ved å åpne appen og gå til Innstillinger.

Nortons VPN-produkt

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Avhengig av produktet gjør du ett av følgende:

• For Norton Secure VPN (versjon 24.x og høyere): På Nortons kontrollpanel, under Oversikt, klikker du på VPN-innstillinger.

• For Nortons VPN-produkter (versjon 24.x og høyere): På Nortons kontrollpanel klikker du på Innstillinger på venstre side og klikker på VPN-innstillinger.

3. I fanen VPN-innstillinger under Slå på VPN automatisk velger du ett av følgende alternativer:

• Alltid: VPN slås på automatisk når du kobler til Internett
    • Tilpasset: VPN aktiveres basert på innstillingene du bruker
  4. Hvis du bruker alternativet Tilpasset, flytter du glidebryteren for følgende alternativer for å slå på Slå på VPN automatisk.

• Ved tilkobling til offentlige nettverk

Listen over allerede besøkte nettverk er tilgjengelig sammen med de tildelte profilene. Du kan se profilene ved å klikke på tannhjulikonet ved siden av alternativet Ved tilkobling til offentlige nettverk.

• Ved tilkobling av P2P

Norton 360

1. Åpne Norton 360 fra skrivebordet.

2. I Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på Innstillinger.

5. Under VPN-innstillinger, under Slå på VPN automatisk, velger du ett av følgende alternativer:

• Alltid: VPN slås på automatisk når du kobler til Internett
    • Tilpasset: VPN aktiveres basert på innstillingene du bruker
  6. Hvis du bruker alternativet Tilpasset, flytter du glidebryteren for følgende alternativer for å slå på VPN automatisk.

• Ved tilkobling til offentlige nettverk

Listen over allerede besøkte nettverk er tilgjengelig sammen med de tildelte profilene. Du kan se profilene ved å klikke på tannhjulikonet ved siden av alternativet Ved tilkobling til offentlige nettverk.

• Ved tilkobling av P2P

Mac

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Nortons VPN-produkt

1. Åpne Norton VPN fra skrivebordet.

2. På Nortons kontrollpanel klikker du på Innstillinger på venstre side og deretter på VPN-innstillinger.

3. I fanen VPN-innstillinger under Slå på VPN automatisk velger du ett av følgende alternativer:

• Tilkobling til offentlige eller kompromitterte nettverk
    • Tilkobling til Internett
    • Nei, jeg vil slå på manuelt
  4. Hvis du bruker alternativet Tilpasset, flytter du glidebryteren for følgende alternativer for aktivere slå på VPN automatisk.

• Ved tilkobling til offentlige nettverk

Listen over allerede besøkte nettverk er tilgjengelig sammen med de tildelte profilene. Du kan se profilene ved å klikke på tannhjulikonet ved siden av alternativet Ved tilkobling til offentlige nettverk.

• Ved tilkobling av P2P

Norton 360

1. Åpne Norton 360 fra skrivebordet.

2. I Nortons kontrollpanel klikker du på Personvern på venstre side.

3. I vinduet Personvern, under Secure VPN, klikker du på Åpne.

4. I vinduet Secure VPN klikker du på Innstillinger.

5. Under VPN-innstillinger, under Slå på VPN automatisk, velger du ett av følgende alternativer:

• Tilkobling til offentlige eller kompromitterte nettverk
    • Tilkobling til Internett
    • Nei, jeg vil slå på manuelt

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20240705123750739
Operativsystem: Mac;Windows