Fikse problem når Nortons VPN-produkt ikke installeres på datamaskinen

Du kan få problemer med å installere Nortons VPN-app hvis du allerede har kjøpt og installert en Norton 360-app på datamaskinen. Følg instruksjonene nedenfor for å løse problemet:

Trinn 1: Avinstaller apper som skaper konflikt

Du får opp vinduet Avinstaller apper som skaper konflikt i systemet når du forsøker å installere Nortons VPN-produkt og hvis noen apper på datamaskinen er inkompatible med VPN-produktet.

Følg denne fremgangsmåten for å avinstallere apper som skaper konflikt i systemet:

1. I vinduet Avinstaller apper som skaper konflikt klikker du på Avinstaller ved siden av appen som skaper konflikt.

2. I vinduet Avinstaller eller endre et program velger du appen som skal avinstalleres.

3. Klikk på Avinstaller.

Hvis Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

4. Programmet er avinstallert fra datamaskinen.

Trinn 2: Last ned VPN-produktet

Last ned ditt Norton VPN produkt fra Min Norton portalen.

Trinn 3: Kontakt Nortons kundeservice og -støtte

Kontakt Nortons kundeservice og -støtte for å slå sammen abonnementene du har kjøpt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20240523203204438
Operativsystem: Mac;Windows
Sist endret: 27/08/2024