Ändra geografisk plats manuellt i Norton VPN

Som standard väljer Nortons VPN automatiskt det optimala regionala datacentret baserat på din plats. Du kan manuellt ändra vald region i platsinställningarna.

Välj något av följande, beroende på operativsystem, för att ändra geografisk region manuellt.

Windows

För att se vad Norton-produkten har för versionsnummer ska du öppna Norton-produkten och gå till Inställningar eller Hjälp > Om.

Välj något av följande alternativ, beroende på produkt:

Norton Secure VPN (version 6.x och tidigare)

1. Öppna programmet Norton Secure VPN på datorn.

2. Under fönstret VPN-region klickar du på listrutan för att öppna fönstret VPN-region.

3. I fönstret VPN-region väljer du geografisk region från listan.

Norton Secure VPN (version 24.x och senare)

1. Öppna Norton Secure VPN på datorn

2. I Nortons kontrollpanel under fliken Anslutning klickar du på Ändra plats bredvid Snabbaste plats.

3. I fönstret VPN-region väljer du den geografiska regionen du önskar från listrutan.

Norton 360 (version 22.x och tidigare)

1. Öppna Norton 360.

I fönstret Mitt Norton klickar du först på listrutepilen bredvid Secure VPN och sedan på VPN-region.

2. I fönstret VPN-region väljer du den geografiska regionen du önskar från listrutan.

Norton 360 (version 24.x och senare)

1. Öppna Norton 360.

2. I Nortons kontrollpanel klickar du på Integritet på vänster sida i fönstret.

3. I fönstret Integritet under Secure VPN klickar du på Öppna.

4. I fönstret Secure VPN, under fliken Anslutning, klickar du på Ändra plats.

5. I fönstret Byt VPN-plats väljer du önskad geografisk region i listrutan.

Norton VPN (version 24.x och senare)

1. Öppna Norton VPN på datorn.

2. I Nortons kontrollpanel väljer du den geografiska region du önskar från listrutan.

Mac

För att se vad Norton-produkten har för versionsnummer ska du öppna Norton-produkten och gå till Inställningar eller Hjälp > Om.

Välj något av följande alternativ, beroende på produkt:

Norton Secure VPN (version 2.x och tidigare)

1. Öppna programmet Norton Secure VPN på datorn.

2. Under fönstret VPN-region klickar du på listrutan för att öppna fönstret VPN-region.

3. I fönstret VPN-region väljer du geografisk region från listan.

Norton Secure VPN (version 24.x och senare)

1. Öppna Norton Secure VPN på datorn

2. I Nortons kontrollpanel under fliken Anslutning klickar du på Ändra plats bredvid Snabbaste plats.

3. I fönstret VPN-region väljer du den geografiska regionen du önskar från listrutan.

Norton 360 (version 8.8.x och tidigare)

1. Öppna Norton 360.

I fönstret Mitt Norton klickar du först på listrutepilen bredvid Secure VPN och sedan på VPN-region.

2. I fönstret VPN-region väljer du den geografiska regionen du önskar från listrutan.

Norton 360 (version 24.x och senare)

1. Öppna Norton 360.

2. I Nortons kontrollpanel klickar du på Integritet på vänster sida i fönstret.

3. I fönstret Integritet under Secure VPN klickar du på Öppna.

4. I fönstret Secure VPN, under fliken Anslutning, klickar du på Ändra plats.

5. I fönstret Byt VPN-plats väljer du önskad geografisk region i listrutan.

Norton VPN (version 24.x och senare)

1. Öppna Norton VPN på datorn.

2. I Nortons kontrollpanel klickar du på listrutan och väljer den geografiska region du önskar.

Android

För att se vad Norton-produkten har för versionsnummer ska du öppna Norton-programmet och trycka på Menyikon > Inställningar > Om.

Välj något av följande alternativ, beroende på produkt:

Norton Secure VPN (version 3.x och tidigare)

1. Starta Secure VPN.

2. Tryck på ikonen för plats längst ner på skärmen.

3. På skärmen Region väljer du den geografiska regionen du önskar i listan.

Norton 360 (version 5.x och senare)

1. Starta Norton 360.

2. Tryck på Integritet längst ner på skärmen.

3. På skärmen Integritet trycker du på VPN.

4. På skärmen Integritet trycker du på listrutan bredvid Snabbaste plats.

5. På skärmen Snabbaste plats väljer du den geografiska regionen du önskar i listan.

Norton VPN (version 4.x och senare)

1. Starta Norton VPN.

2. På skärmen för Norton Secure VPN trycker du på listrutan bredvid Snabbaste plats.

3. På skärmen Snabbaste plats väljer du den geografiska regionen du önskar i listan.

iOS

För att se vad Norton-produkten har för versionsnummer ska du öppna Norton-programmet och trycka på Menyikon > Om.

Välj något av följande alternativ, beroende på produkt:

Norton Secure VPN (version 3.x och tidigare)

1. Starta Secure VPN.

2. Tryck på ikonen för plats längst ner på skärmen.

3. På skärmen Region väljer du den geografiska regionen du önskar i listan.

Norton 360 (version 2.x och senare)

1. Starta Norton 360.

2. På skärmen för Norton Secure VPN trycker du på listrutan bredvid Snabbaste plats.

3. På skärmen Ändra plats väljer du den geografiska region som du önskar från listrutan.

Norton VPN (version 4.x och senare)

1. Starta Norton VPN.

2. På skärmen för Norton Secure VPN trycker du på listrutan bredvid Snabbaste plats.

3. På skärmen Ändra plats väljer du den geografiska region som du önskar från listrutan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117122893