Håll mitt valv öppet i Norton Password Manager-tillägget

Webbläsartillägget Norton Password Manager gör att du kan hålla ditt valv olåst i 7 dagar. Observera att, för att hålla ditt valv olåst, måste vi lagra de nycklar som genereras från dina huvudlösenord i tillägget. Se därför till att datorn är skyddad från obehörig åtkomst med ett starkt lösenord eller biometri.

Du kan förlora personlig information som finns i Norton Password Manager-tillägget om datorn inte är skyddad.

Den här funktionen är endast tillgänglig i webbläsaren Google Chrome på Windows.

Följ stegen nedan för att hålla valvet öppet i Norton Password Manager-tillägget.

1. Öppna Google Chrome.

2. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager i det övre högra hörnet på webbläsaren.

3. På skärmen Ditt valv är olåst klickar du på Lås upp valv.

På skärmen Lås upp valvet anger du huvudlösenordet och klickar på Lås upp.

4. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager i webbläsaren och klicka på Öppna webbapp i uppmaningen som visas.

5. I Password Manager-fönstret klickar du på Inställningar.

6. I fönstret Inställningar under Valvinställningar flyttar du skjutreglaget för att aktivera Håll mitt valv olåst i 7 dagar.

7. Klicka på OK i uppmaningen som visas.

Du måste aktivera alternativet  Håll mitt valv olåst i 7 dagar efter 7 dagar för att hålla ditt valv olåst.