Fel: ”Felaktigt huvudlösenord”

För att hantera Norton Password Manager måste du skapa ett huvudlösenord. Kom ihåg att huvudlösenordet inte är detsamma som lösenordet för Norton-kontot.

Du kan inte återställa ditt huvudlösenord om du inte har Norton Password Manager-appen på en mobil enhet med Biometric eller Face ID aktiverat.

Om du vill ta bort ditt Norton Password Manager-valv kan du läsa Ta bort ditt Norton Password Manager -valv.

Om du vill hålla valvet i Norton Password Manager olåst kan du läsa Håll mitt valv öppet i Norton Password Manager-tillägget.

När du tar bort ett valv tas alla Password Manager-data som lagras i valvet bort permanent. Om du tror att du kan komma ihåg huvudlösenordet ska du inte ta bort valvet.

Följ dessa steg för att återställa ditt huvudlösenord på din mobila enhet:

Återställ huvudlösenord från Android- eller iOS-enhet

1. Logga in i din Norton Password Manager-app med biometrisk autentisering.

2. I fönstret Norton Password Manager trycker du på ikonen Meny och sedan på Inställningar.
  3. På skärmen Inställningar ska du trycka på Återställ huvudlösenord.

Godkänn användning av biometrisk autentisering.

4. Ange huvudlösenordet om du uppmanas till det.

5. På skärmen Återställ huvudlösenord anger du det nya lösenordet och trycker på Fortsätt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v80684438
Operativsystem: Android;iOS
Senast ändrat: 10/07/2024