Det går inte att komma åt en specifik webbplats när Norton AntiTrack-tillägget är påslaget eller aktiverat

På vissa webbplatser krävs det att spårningsblockerare är avstängda för att detta ska fungera. Om du stänger av spårningsblockerare kan din personliga information bli sårbar för nätbrottslingar.

Norton AntiTrack döljer din personliga information för att webbplatsen ska fungera korrekt och blockerar och meddelar dig om spårningsförsök från en viss webbplats.

Om en webbplats inte fungerar som den ska på grund av spårningsblockerare följer du stegen nedan:

Alternativet Åtgärda det

Klicka på knappen Åtgärda det som finns i Norton AntiTrack-tillägget.

Sample alt text

Om problemet kvarstår ska du tillåta spårning och profilering för webbplatsen i fråga. Beroende på ditt operativsystem, ska du följa stegen nedan:

Windows

1. Öppna webbläsaren och starta den webbplats som spårningsblockeraren ska inaktiveras för.

2. Klicka på Norton AntiTrack-webbläsartillägget högst upp till höger i webbläsaren.

3. Klicka på Tillåt spårning och profilering för Norton-webbplatser i Norton AntiTrack-uppmaningen som visas.

Sample alt text

När AntiTrack är inaktiverat blockeras inte försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från en specifik webbplats.

Du kan också aktivera Norton AntiTrack-tillägget för en specifik webbplats som tidigare har inaktiverats. Klicka på Blockera spårning och profilering för Norton-webbplatser i Norton AntiTrack-tilläggsfönstret för att slå på Norton AntiTrack igen.

Mac

1. Öppna webbläsaren och starta den webbplats som spårningsblockeraren ska inaktiveras för.

2. Klicka på Norton AntiTrack-webbläsartillägget högst upp till höger i webbläsaren.

3. Klicka på Tillåt spårning och profilering för Norton-webbplatser i Norton AntiTrack-uppmaningen som visas.

Sample alt text

När AntiTrack är inaktiverat blockeras inte försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från en specifik webbplats.

Du kan också slå på Norton AntiTrack-tillägget för en specifik webbplats som tidigare har stängts av. Klicka på Blockera spårning och profilering för Norton-webbplatser i Norton AntiTrack-tilläggsfönstret för att slå på Norton AntiTrack igen.

Android

1. Starta Norton AntiTrack-appen och öppna webbsidan som inte laddas när spårare är blockerade.

2. Tryck på Norton AntiTrack-tillägget högst upp till höger på skärmen.

3. Tryck på Korrigera på skärmen som visas.

4. Om webbsidan fortfarande inte laddas går du till skärmen Vill du stänga av AntiTrack? trycker på En gång eller Alltid.

När AntiTrack är inaktiverat blockeras inte försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från en specifik webbplats.

Följ anvisningarna för att manuellt lägga till en webbplats för listan över undantag:

• Om en webbplats är öppen i Norton AntiTrack:

• Tryck på ikonen Sample alt text högst upp till höger i adressfältet.

• Tryck på Sample alt text längst ner till höger för att manuellt lägga till undantag.

• På skärmen AntiTrack-inställningar trycker du på Lägg till och anger webbadressen i textrutan.

• Tryck på Lägg till.

• Om en webbplats inte är öppen i Norton AntiTrack:

• Tryck på ikonen Sample alt text högst upp till höger i adressfältet.

• På skärmen AntiTrack-inställningar trycker du på Lägg till och anger webbadressen.

• Tryck på Lägg till.

iOS

1. Öppna webbläsaren och den webbplats där du vill inaktivera Blockering av annonnsspårning.

2. Tryck på ikonen AA högst upp till vänster i webbläsaren och tryck sedan på Norton AntiTrack.

Sample alt text

3. Dra i Norton AntiTrack-uppmaningen som visas för att den ska visas i helskärmsläge.

Sample alt text

4. Tryck på Tillåt spårning och profilering för den här webbplatsen för Norton AntiTrack-uppmaningen.

Sample alt text

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20211122121120272
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 28/07/2024