Skicka en webbplats till Norton Safe Web

Norton Safe Web analyserar och bedömer webbplatserna för att se hur de påverkar din enhet. När den grå ikonen visas intill sökresultatet betyder det att webbplatsen inte har analyserats med Norton Safe Web. Om du är ägare till en webbplats kan du skicka in webbplatsen för utvärdering. Om Norton Safe Web redan har utvärderat din webbplats och du vill ifrågasätta omdömet kan du skicka in webbplatsen för ny utvärdering.

• Om du äger en webbplats kan du skicka in den till Norton Safe Web för utvärdering. Mer information finns i avsnittet Jag behöver skicka in en webbplats för utvärdering eller granskning.

• En webbplats bedöms som osäker om den innehåller hot. Om du tror att din webbplats bedöms felaktigt kan du begära en ny utvärdering. Mer information finns i avsnittet Jag behöver skicka in en webbplats för utvärdering eller granskning.

Välj något av följande beroende på operativsystemet:

Windows

Stegen är tillämpliga för Norton 360 version 22.x eller äldre. Gå till Hjälp > Konto eller Inställningar > Om för att se versionsnumret på Norton-produkten.

Filinlämning

1. Gå till Nortons inlämningsportal och klicka på Skicka in fil under avsnittet Norton 360 version 22.x eller äldre.

2. Välj något av följande på sidan Skicka in fil:

• Felaktigt identifierat av Norton (falskt positivt)

• Inte identifierat av Norton (falskt negativt)

3. Ange de nödvändiga uppgifterna och klicka på Skicka in på sidan som visas.

4. Du kan verifiera status för ändring av webbplatsbedömning inom 48 timmar från inlämning på Webbplatsen för Norton Safe Web.

Webbadress för inlämning

1. Gå till Nortons inlämningsportal och klicka på Webbadress för inlämning under avsnittet Norton 360 version 22.x eller äldre.

2. Ange webbadressen/webbplatsen för granskning och klicka på Skicka in.

3. Ange din föreslagna webbplatsklassificering.

4. Lägg till beskrivningen för din begäran.

5. Klicka på Skicka in.

Du kan verifiera status för ändring av webbplatsbedömning inom 48 timmar från inlämning på Webbplatsen för Norton Safe Web.

Följ stegen nedan om Norton-produkten är version 24.x eller senare.

Webbadress och filinlämning

1. Gå till Nortons inlämningsportal.

2. Gör något av följande på sidan som öppnas:

• För att skicka in begäran gällande ett falskt positivt resultat klickar du på Öppna inlämningsformulär under Falskt positiv.

• För att skicka in begäran gällande ett falskt positivt resultat klickar du på Öppna inlämningsformulär under Falskt negativt.

3. Ange de nödvändiga uppgifterna och klicka på Skicka in på sidan som visas.

Mac

Stegen är tillämpliga för Norton 360 version 8.x eller äldre. Gå till Hjälp > Konto eller Inställningar > Om för att se versionsnumret på Norton-produkten.

Filinlämning

1. Gå till Nortons inlämningsportal och klicka på Skicka in fil under avsnittet Norton 360 version 22.x eller äldre.

2. Välj något av följande på sidan Skicka in fil:

• Felaktigt identifierat av Norton (falskt positivt)

• Inte identifierat av Norton (falskt negativt)

3. Ange de nödvändiga uppgifterna och klicka på Skicka in på sidan som visas.

4. Du kan verifiera status för ändring av webbplatsbedömning inom 48 timmar från inlämning på Webbplatsen för Norton Safe Web.

Webbadress för inlämning

1. Gå till Nortons inlämningsportal och klicka på Webbadress för inlämning under avsnittet Norton 360 version 22.x eller äldre.

2. Ange webbadressen/webbplatsen för granskning och klicka på Skicka in.

3. Ange din föreslagna webbplatsklassificering.

4. Lägg till beskrivningen för din begäran.

5. Klicka på Skicka in.

Du kan verifiera status för ändring av webbplatsbedömning inom 48 timmar från inlämning på Webbplatsen för Norton Safe Web.

Följ stegen nedan om Norton-produkten är version 24.x eller senare.

Webbadress och filinlämning

1. Gå till Nortons inlämningsportal.

2. Gör något av följande på sidan som öppnas:

• För att skicka in begäran gällande ett falskt positivt resultat klickar du på Öppna inlämningsformulär under Falskt positiv.

• För att skicka in begäran gällande ett falskt positivt resultat klickar du på Öppna inlämningsformulär under Falskt negativt.

3. Ange de nödvändiga uppgifterna och klicka på Skicka in på sidan som visas.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090410134005EN
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 20/08/2024