Åtgärda problem med att öppna Norton Secure VPN på Windows

Skrivbordsikonen för Norton Secure VPN används för att öppna Norton Secure VPN. Gå till steg 1 för att starta programfönstret Norton Secure VPN.

STEG 1

Öppna Norton Secure VPN

Om du inte kan öppna Norton Secure VPN från skrivbordsikonen eller från Startmenyn, kan du starta det från aktivitetsfältet eller meddelandefältet. I det nedre högra hörnet av skärmen dubbelklickar du på ikonen Norton Secure VPN för att öppna den.

Om du inte hittar Norton Secure VPN-ikonen i aktivitetsfältet eller meddelandefältet klickar du på den lilla uppilen i aktivitetsfältet för att kontrollera om den är dold.

Om du är i surfplatteläge i Windows 10 måste du växla till skrivbordsläge först. Klicka på ikonen Åtgärdscenter i meddelandefältet eller aktivitetsfältet och klicka sedan på Skrivbordsläge.

STEG 2

Starta om datorn

1. Avsluta alla öppna program.

2. Starta om datorn.

Om problemet kvarstår, gå till steg 3 för att avinstallera och installera om Norton Secure VPN.

STEG 3

Avinstallera Norton Secure VPN

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl
  3. I listan över installerade program klickar du på Norton Secure VPN och sedan på Ta bort eller Avinstallera.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera Norton Secure VPN.

STEG 4

Installera Norton Secure VPN

1. Logga in på ditt konto.

2. I portalen Mitt Norton, under Secure VPN, klickar du på Ladda ner.

3. Klicka på Godkänn och ladda ner och spara sedan installationsprogrammet.

4. Dubbelklicka på installationsfilen som du laddade ner.

5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.