Tillfälligt avbrott i Nortons tjänster på grund av överanvändning av VPN

Din Norton-prenumeration har tillfälligt avbrutits på grund av överbelastande VPN-användning. Vårt system har upptäckt att du har belastat VPN-tjänsten till den grad att du antingen har överskridit våra bandbreddsgränser eller orsakat en försämring av nätverkets prestanda. Observera att detta tillfälliga avbrott sker i enlighet med våra användarvillkor, som anger att vi har rätt att begränsa eller avbryta tjänsten när sådana gränser överskrids. Denna åtgärd är nödvändig för att värna om alla användares tjänstkvalitet.

Om du vill lämna ytterligare information om din användning ber vi dig kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att granska situationen och diskutera vilka åtgärder som behöver vidtas för att återaktivera din prenumeration.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20241010124716461
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 22/10/2024