Mer information inställningar för begränsning av nätverksanvändning

I inställningsfönstret för Information om nätverkskostnader kan du konfigurera principer och begränsa internetanvändningen för Norton-produkten.

Du kan välja en kommunikationsprincip som passar din internetanslutning. Om du har obegränsad tillgång till internet kan du konfigurera principen Obegränsad så att din Norton-produkt ansluter till Norton-servrar och erhåller ett fullständigt skydd. Om du däremot tycker att Norton-produkten använder för mycket av din internetanslutning kan du begränsa användningen av Norton-produkten. Funktionen Information om nätverkskostnader hjälper dig att hantera internetanvändningen för din Norton-produkt.

Norton-produkten ansluter till internet via en nätverksanslutning som ger åtkomst till gatewayen. Anslutande enhet kan vara en 3G-telefon, ett internetdatakort eller ett trådlöst nätverkskort. Med funktionen Information om nätverkskostnader kan du ställa in en princip för varje nätverksanslutning genom vilken Norton-produkten ansluter till internet.

I fönstret med inställningar för Information om nätverkskostnader finns en lista över alla nätverksanslutningar som Norton-produkten använder för att ansluta till internet.

Inställningsfönstret Information om nätverkskostnader visar följande information:

Nätverksanslutningar

Visar alla tillgängliga nätverksanslutningar.

Princip

Visar nätverksprincipen för varje nätverksanslutning.

Du kan ange olika nätverksprinciper för varje nätverksanslutning som finns i inställningsfönstret Begränsning av nätverksanvändning.

Används

Visar vilka nätverksanslutningar som Norton-produkten använder just nu för att ansluta till internet.

En bockmarkering visar vilken nätverksanslutning som används för närvarande.

Du kan konfigurera någon av följande principer för varje nätverksanslutning som Norton-produkten använder för att ansluta till internet:

Auto

Tillåter Norton-produkten att ta emot alla produkt- och virusdefinitionsuppdateringar baserat på kostnadsfunktionen i Windows.

Obegränsad

Låter Norton-produkten använda så mycket nätverksbandbredd som behövs för att ge ett fullständigt skydd. Om du använder Windows 7 eller tidigare är standardpolicyn inställd på Obegränsat.

Ekonomi

Låter endast Norton-produkten ansluta till internet för att ta emot kritiska produktuppdateringar och virusdefinitioner.

Om du har en begränsad internetanslutning kan du välja alternativet Ekonomi för att garantera skydd mot olika säkerhetshot.

Ingen trafik

Förhindrar att Norton-produkten ansluter till internet. Om du väljer den här principen kan Norton-produkten inte ta emot kritiska virusdefinitioner och programuppdateringar vilket kan leda till potentiella faror och virusangrepp.