Funktioner i Norton Safe Email

Norton Safe Email hjälper till att skydda upp till fem av dina e-postadresser mot nätfiskemeddelanden och skadliga bilagor. Det fungerar i molnet och flaggar e-postmeddelanden som säkra eller potentiellt misstänkta innan du öppnar dem.

Anslut ditt e-postkonto en gång, från ett ställe, med så få som fyra klick, och du har e-postsäkerhet, oavsett om du kontrollerar e-posten hemma, på språng, på semester, mobilt eller stationärt. Fungerar med de flesta större e-postleverantörer.

Viktiga funktioner

• Portabilitet – E-postsäkerhet som följer med dig! Norton Safe Email hjälper dig att skydda din e-post, var du än befinner dig och vilken enhet du än använder.

• Skydd mot bedrägerier och nätfiske – Norton Safe Email flaggar proaktivt dina e-postmeddelanden som säkra eller potentiellt misstänkta, så att du vet vad som är säkert att öppna och vad som inte är det innan du öppnar det.

• Enkel konfiguration/konfiguration med 4 klick – Norton Safe Email är enkelt att använda. Anslut ditt e-postkonto bara en gång, med bara några klick, så söker det proaktivt igenom e-postmeddelanden innan de når dig, så att du ser fördelarna var du än är, när som helst, och hur du än loggar in.

Behöver du mer hjälp

Konfigurera Norton Safe Email
Vanliga frågor: Norton Safe Email

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20231004215250583
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Senast ändrat: 03/07/2024