Konfigurera Norton Safe Email

Norton Safe Email hjälper till att skydda upp till fem av dina e-postadresser mot nätfiskemeddelanden och skadliga bilagor. Det fungerar i molnet och flaggar e-postmeddelanden som säkra eller potentiellt misstänkta innan du öppnar dem.

Konfigurera Norton Safe Email

1. Gå till my.Norton.com och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.

2. På kontrollpanelen klickar du på Norton Safe Email.

3. Klicka på Lägg till e-postkonto.

4. Ange din e-postadress och klicka på Nästa.

Välj det relevanta alternativet för att lägga till ett e-postkonto:

Gmail

1. Klicka på Logga in med Google och logga sedan in på ditt Gmail-konto.

2. För att konfigurera brevlådan så att den fungerar med Norton Safe Email markerar du rutorna bredvidSe och redigera dina e-postetiketter och Läs, skriv och skicka e-post från ditt Gmail-konto, sedan klickar du på Fortsätt.

3. På bekräftelseskärmen kan du klicka på Öppna Norton Safe Email.

Outlook

1. Klicka på Logga in och logga sedan in på ditt Outlook-konto.

• Klicka på Ja i popup-fönstret för behörighet som du får från Outlook.

2. På bekräftelseskärmen kan du klicka på Öppna Norton Safe Email.

IMAP e-postleverantörer

För att konfigurera IMAP e-postkonton använder vi flera olika konfigurationsalternativ som erbjuds av olika e-postleverantörer.För en lista över e-postleverantörer som stöds, se E-postleverantörer som stöds och övervakas av Norton Safe Email .

För ett fåtal IMAP e-postleverantörer krävs ett appspecifikt lösenord. Detta kan konfigureras från e-postklienten. Lösenordet ska vara ett annat än lösenordet för ditt primära e-postkonto.

Om du behöver hjälp med att skapa ett lösenord klickar du på ’Så här skapar du appspecifika lösenord’ på sidan.

Sample alt text

För vissa IMAP e-postleverantörer krävs inga appspecifika lösenord. Du kan fylla i formuläret med din e-postadress och ditt lösenord.

Sample alt text

För vissa IMAP e-postleverantörer måste du kontrollera inställningarna i din respektive e-postklient.

Sample alt text

För vissa IMAP e-postleverantörer måste du konfigurera ditt e-postkonto så att det fungerar med Norton Safe Email.
Här finns en lista över e-postleverantörer som du kan besöka för att konfigurera Norton Safe Email.

Om din e-postleverantör inte finns med i listan nedan kan du besöka supportsidan för din e-postleverantör för att aktivera IMAP.
E-postleverantör Konfiguration Anvisningar
Comcast Appspecifikt lösenord Comcast ▸ Så här konfigurerar du din Comcast e-postadress med ett e-postprogram
GMX Aktivera IMAP GMX ▸ Aktivera eller inaktivera POP3 och IMAP
Mail.ru Appspecifikt lösenord Mail.ru ▸ IMAP, SMTP и POP3 Mail.ru
Seznam Appspecifikt lösenord Seznam ▸ IMAP, POP3, SMTP
Web.de Aktivera IMAP Web.de ▸ Serverdata för IMAP och SMTP
Yahoo Appspecifikt lösenord Yahoo ▸ Generera och hantera tredjepartslösenord
Yandex Aktivera IMAP Yandex ▸ Konfigurera e-postklienter för datorer

Ta bort ett e-postkonto

Så här stoppar du Norton Safe Email från att övervaka ett e-postkonto:

1. Öppna kontrollpanelen för Norton Security och välj Norton Safe Email.

2. Under Skyddade e-postkonton håller du muspekaren över det aktuella e-postkontot och klickar på ikonen X.

3. Klicka på Ta bort.

Behöver du mer hjälp

Korrigera produktfel i Norton Safe Email

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20231009180506417
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/07/2024