Vanliga frågor: Norton Safe Email

Vad är Norton Safe Email?

Norton Safe Email söker igenom dina inkommande e-postmeddelanden när du kontrollerar dem via en webbläsare.
Skadliga e-postmeddelanden eller nätfiskemeddelanden markeras med etiketten ”Norton: Misstänkt”.

Hur många e-postkonton kan jag skydda med Norton Safe Email?

Med Norton Safe Email kan du skydda upp till fem e-postkonton.

Kan jag ta bort länkar och e-postkonton?

Ja, oanvända e-postkonton kan tas bort från my.norton.com
I avsnittet Norton Safe Email, Skyddade e-postkonton kan du klicka på ikonen X för att ta bort e-postkontot.

Vad händer med mina flaggade e-postmeddelanden efter att produkten har gått ut?

De befintliga etiketterna kommer fortfarande att märka dina e-postmeddelanden, men nya etiketter kommer inte att läggas till efter att produkten har gått ut.

När kommer mina e-postmeddelanden att börja övervakas?

När du har lagt till ditt e-postkonto i Norton Safe Email kommer nya e-postmeddelanden i inkorgen att övervakas och flaggas. Det söker inte efter e-postmeddelanden som redan finns i inkorgen innan du aktiverar Norton Safe Email.

Varför kan jag inte konfigurera Norton Safe Email med e-postleverantören Orange?

På grund av begränsningen i Orange Mailbox går det inte att konfigurera Norton Safe Email.
Efter att e-postleverantörerna har löst problemet kan du konfigurera Norton Safe Email så att det fungerar med ditt e-postkonto.
Det är möjligt att Orange.fr kommer att stödjas igen i framtiden, men det finns ingen tidslinje för det.

Detta problem gäller följande domäner:
  • aim.com
  • netscape.net
  • netscape.com
  • compuserve.com
  • cs.com
  • wmconnect.com
  • mail.gm0
  • rocketmail.com

Behöver du mer hjälp

E-postleverantörer som stöds och övervakas av Norton Safe Email
Konfigurera Norton Safe Email

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20231106220122148
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 03/07/2024