Ladda ner och installera Norton VPN-produkten

Du kan ladda ner och installera Norton VPN-produkten på din Mac- eller Windows-dator från ditt Norton-konto. På en Android- eller iOS-enhet går du till Play Store eller App Store för att ladda ner programmet.

Välj något av följande beroende på operativsystemet:

Jag har en Windows- eller Mac-enhet

1. Gå till my.Norton.com och klicka på Logga in.

2. På sidan Mitt Norton, under VPN-produktnamnet, klickar du på Ladda ner.

3. Öppna den nedladdade filen och gör något av följande:

• Windows: Slutför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen

• Mac: Dra produktikonen till mappen Program

4. Starta VPN-programmet.

För Mac måste du ange administratörslösenordet när du startar VPN-produkten.

5. Logga in på VPN-produkten med Norton-kontot.

6. I fönstret Mitt Norton klickar du på Aktivera bredvid produktnamnet.

7. I fönstret som dyker upp flyttar du reglaget vid VPN till .

Jag har en Android- eller iOS-enhet

1. Gör något av följande:

• Android: Gå till Play Butik.

• iOS: Tryck på App Store-ikonen på startskärmen.

2. Skriv namnet på Norton VPN-produkten i sökrutan och välj appen från resultaten.

3. Gör något av följande:

• På Android trycker du först på Installera och sedan på Godkänn och ladda ner på appens informationssida.

• På iOS trycker du på HÄMTA och sedan på Installera.

4. Om popup-fönstret Vill lägga till VPN-konfigurationer dyker upp klickar du på Tillåt.

5. Öppna appen och tryck på Jag har redan en prenumeration.

I popup-fönstret Har du ett Norton-konto trycker du på Ja.

6. Ange inloggningsuppgifterna och logga in på ditt konto.

7. I VPN-appen trycker du på Slå på VPN för att aktivera VPN-produkten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117122884
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 08/07/2024