Funktioner i Norton VPN-produkter

Norton VPN-produkter krypterar din internetanslutning i offentliga surfpunkter för att hjälpa till att skydda privata data, som dina lösenord, när du använder din dator, Mac eller mobila enhet.

Med VPN kan du göra alla offentliga surfpunkter till ett virtuellt privat nätverk för att skydda dina privata data och göra din geografiska plats ospårbar.

Här följer nyckelfunktioner och förmåner med att använda Norton VPN-produkter:

Huvudfunktioner och fördelar

• Ger tillgång till dina favoritprogram och ditt favoritinnehåll oavsett om du är hemma eller på resande fot

• Krypterar dina data i ett virtuellt privat nätverk utan loggar som varken spårar eller sparar dina surfaktiviteter

• Blockering av annonsspårare hjälper till att blockera annonsörernas spårningsteknik för att minska de riktade annonser som följer dig på webben.

• Kill Switch för Windows, Android och Mac: Hjälper dig att automatiskt koppla bort enheten från internet om VPN-anslutningen bryts, så att din IP-adress och onlineaktivitet inte exponeras av misstag.

• Wifi-säkerhet på Android- och iOS-plattformar söker igenom trådlösa nätverk som enheten är ansluten till för att upptäcka vanliga nätverkshot såsom ”man in the middle-angrepp” (MITM)

• Delad tunnel för Windows och Android: Låter dig välja vilket innehåll som ska dirigeras via VPN när du använder direkt internetåtkomst för annat mindre känsligt innehåll – allt på samma gång.

• P2P-optimering för Windows, Android och Mac: Hjälper dig att enkelt ansluta till dina vänner på P2P för att överföra filer med ett klick.

• Automatisk anslutning: Låter dig slå på VPN automatiskt när du ansluter till ett offentligt nätverk, så att dina data förblir säkrare och mer privata.

• Starta-vid-start: Laddar VPN-tjänsterna när systemet startas.

• Aktivera varningar för Android och iOS: Meddelar dig när du ansluter till ett osäkert eller komprometterat nätverk.

• Malwareskydd* ger realtidsskydd mot malware, nätfiske, utpressningsprogram och andra hot oavsett om du använder enheterna online eller offline och övervakar och blockerar farliga webbplatser för att hjälpa till att hålla dig säker på internet.

• Privacy Monitor** söker igenom personsökningssidor för att se om din personliga information har exponerats. Programmet låter dig också manuellt välja bort var och en av dessa webbplatser för att hålla dig mer privat.

• Dark Web Monitoring* meddelar dig när din personliga information hittas på darknet och vidtar snabba åtgärder för att skydda dina konton och förhindra att de utnyttjas.

• Password Manager* låter dig skapa, lagra och hantera lösenord, kreditkortsinformation och andra uppgifter i ditt eget privata digitala valv.

* Endast tillgängligt för användare av Norton Ultra VPN och Norton Ultra VPN Plus.

Dark Web Monitoring är inte tillgänglig i alla länder. Övervakad information varierar beroende på bosättningsland eller vald prenumeration. Den övervakar som standard din e-postadress och börjar omedelbart. Logga in på kontot för att ange mer information som ska övervakas.

** Endast tillgängligt för användare av Norton Ultra VPN Plus.

Privacy Monitor-funktionen är endast tillgänglig i USA och Kanada och kan bara användas där.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117552006
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 08/07/2024