Åtgärda problemet när Norton VPN inte installeras på min dator

Du kan få problem med att installera Norton VPN-programmet om du redan har köpt och installerat ett Norton 360-program på datorn. Följ stegen nedan för att lösa det här problemet:

Steg 1: Avinstallera motstridiga appar

Du kommer att se fönstret Avinstallera motstridiga program i ditt system när du försöker installera Norton VPN samt om några program i din dator är inkompatibla med VPN-produkten.

Följ dessa steg för att avinstallera motstridiga program i ditt system:

1. I fönstret Avinstallera motstridiga program klickar du på Avinstallera bredvid den app som orsakar motstridigheter.

2. I fönstret Avinstallera eller ändra program väljer du det program som ska avinstalleras.

3. Klicka på Avinstallera.

Om Användarkontokontroll visas klickar du på Ja.

4. Programmet avinstalleras från datorn.

Steg 2: Ladda ner VPN-produkten

Ladda ner Norton VPN-produkten från portalen Mitt Norton.

Steg 3: Kontakta Nortons kundtjänst och support

Kontakta Nortons kundtjänst och support för att slå samman prenumerationerna som du har köpt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20240523203204438
Operativsystem: Mac;Windows
Senast ändrat: 27/08/2024