Visa sammanfattande aktivitetsrapport för Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate utför olika aktiviteter som hjälper dig att hålla din dator optimerad för maximal prestanda. I fönstret Statistik visas en sammanfattning av alla aktiviteter som Norton Utilities Ultimate har utfört.

Exempel på aktiviteter som utförs av din Norton-produkt omfattar:

• Optimering och defragmentering av dina diskar

• Identifiering och borttagning av trasiga registernycklar och genvägar

• Rensning av skräpfiler

• Rensning av webbläsarens cacheminne och cookies

• Optimering av startprogram och bakgrundsprocesser

• Hantering av program som är installerade på din dator

Du kan nu se hur mycket utrymme Norton Utilities Ultimate har rensat, antalet borttagna filer och antalet problem som åtgärdats.

Om du har ångrat vissa åtgärder med hjälp av Ångringscenter kan du se ändringen direkt i fönstret Statistik.

Visa statistik för Norton Utilities Ultimate

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. På huvudmenyn klickar du på Statistik.

3. I fönstret Statistik, i det övre högra hörnet, väljer du ett intervall och visar de aktiviteter som Norton Utilities Ultimate utförde under den perioden.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230417121628701
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/05/2024