Ladda ner ISO-filen för Norton Bootable Recovery Tool

Om installationen av Norton-produkten misslyckas kan du ladda ner Norton Bootable Recovery Tool. Du kan söka igenom datorn och ta bort andra säkerhetshot som förhindrar en lyckad installation med Norton Bootable Recovery Tool.

Ladda ner ISO-filen för Norton Bootable Recovery Tool på en dator som inte är smittad. Om du skapar Norton Bootable Recovery Tool på en smittad dator finns det risk för att dvd- eller USB-enheten för återställning smittas.

Ladda ner ISO-filen för Norton Bootable Recovery Tool

1. Öppna en webbläsare i datorn och gå till följande webbadress:

https://norton.com/nbrt

2. Klicka på Ladda ner.

3. Ladda ner och spara ISO-filen för Norton Bootable Recovery Tool på din dator med hjälp av anvisningarna på skärmen.

Video: Nedladdning och lösning av hot med hjälp av Norton Bootable Recovery Tool

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v16402158