Fjern tilknytningen til dit Apple-ID eller din Google-mail fra Norton-kontoen

Hvis du ikke længere ønsker at bruge dit Apple-ID eller din Google-mail til at logge ind på Norton, kan du fjerne tilknytningen til dem når som helst. Når du har fjernet tilknytningen af dit Apple-ID eller din Google-mail, kan du stadig logge ind på din Norton-konto ved hjælp af din mailadresse/brugernavn og adgangskode.

Fjern linket til dit Apple ID

1. Log på din konto.

2. På siden Min konto ved siden af Tilknyttede konti, skal du klikke på Fjern tilknytning ved siden af den Apple-konto, du vil fjerne.

3. Hvis Apple-ID'et (Relay ID) ikke er blevet delt med Norton, skal du nulstille brugernavnet.

4. Hvis kontoen ikke har en adgangskode, bliver du bedt om at oprette en ny adgangskode.

5. På siden Log ind skal du klikke på Fortsæt.
    Brugernavnet er brugernavnet eller mailadressen til din Norton-konto.

6. Angiv adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Log på.
    Dit Apple-ID er nu ikke længere knyttet til din Norton-konto.

Fjern tilknytningen til din Google-mailadresse

1. Log på din konto.

2. På siden Min konto ved siden af Tilknyttede konti, skal du klikke på Fjern tilknytning ved siden af den Google-konto, du vil fjerne.

3. Klik på Fjern tilknytning på bekræftelsesskærmbilledet.

4. Hvis kontoen ikke har en adgangskode, bliver du bedt om at oprette en ny adgangskode.
    Din Google-mailadresse er nu ikke længere knyttet til din Norton-konto. Du vil blive logget af Norton-kontoen.

5. På siden Log ind skal du klikke på Fortsæt.
    Brugernavnet er brugernavnet eller mailadressen til din Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138321452