Skift tillidsniveau for netværk i Norton UWP-appen

Et netværk består normalt af de computere og andre enheder, som deler en internetforbindelse.

Hver gang Norton udfører en netværksscanning, rapporteres netværkets status som grøn, orange eller rød. Potentielle netværksangreb registreres, og netværksstatus vises om rød eller orange. Hvis du ikke vil gøre det, som bliver anbefalet, kan du vælge at have tillid til netværket, så Norton ikke spørger dig igen.

Ændre tillidsniveauet for dit aktuelle netværk

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Enhedssikkerhed vælge Åbn.

3. I vinduet Enhedssikkerhed skal du klikke på Stol på dette netværk.

Angiv, at der ikke er tillid til et bestemt netværk

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Enhedssikkerhed vælge Åbn.

3. I vinduet Enhedssikkerhed skal du klikke på den nedadgående pil ved siden af Fjern fra listen over pålidelige netværk og vælge Vis netværk, der er tillid til.

Du kan også klikke på indstillingsikonet i vinduet Mit Norton og gå til Enhedssikkerhed > Netværk, der er tillid til > Vis.

4. I vinduet Netværk, der er tillid til skal du markere navnet på det netværk, du ikke vil have tillid til, og klikke på Fjern dette netværk fra listen over netværk, der er tillid til.

Se listen over netværk, der er tillid til

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Enhedssikkerhed vælge Åbn.

3. I vinduet Enhedssikkerhed skal du klikke på den nedadgående pil ved siden af Fjern fra listen over pålidelige netværk og vælge Vis netværk, der er tillid til.

Du kan også klikke på indstillingsikonet i vinduet Mit Norton og gå til Enhedssikkerhed > Netværk, der er tillid til > Vis.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132006165