Fejl: "Det var ikke muligt at registrere din softwaretoken. Prøv en anden sikkerhedskode"

Problemet opstår, når du bruger samme mobilverificering til at konfigurere både den primære og backuppen ved brug af det samme kontonavn. Du kan løse problemet på følgende måde:

Brug en anden mobilverificering
  1. Bekræft, at den registrerede verificeringsapp er korrekt.

2. Brug en anden verificeringsapp eller et andet mobilnummer til at konfigurere backupgendannelsesmetoden med tofaktorgodkendelse.

Brug kun én mobilverificering eller ét mobilnummer til at hente tofaktorkoderne, når mobiltelefonen mistes, eller når appen afinstalleres.

3. Hvis du ikke ønsker at konfigurere backupgendannelsesmetoden med tofaktorgodkendelse ved brug af en anden verificeringsapp eller et andet mobilnummer, foreslår vi, at du konfigurerer tofaktorgodkendelse med den samme verificeringsapp ved at generere et andet kontonavn med QR-scanning.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137603108
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 26/06/2024