Fejl: "Sikkerhedskoden er ugyldig. Prøv en anden sikkerhedskode"

Problemet fortsætter, hvis du har valgt et forkert kontonavn, da du loggede på din Norton-konto. For at løse problemet skal du kontrollere, at kontonavnet, der vises på skærmen, er samme kontonavn som i din verificeringsapp og derefter prøve at logge på igen.

Hvis kontonavnene er forskellige, har du sikkert brugt samme verificeringsapp som primære og sekundære metoder. Indtast sikkerhedskoden fra den korrekte konto, og klik på Bekræft.

Hvis problem forsætter, skal du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137603226
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sidst ændret: 26/06/2024