Sådan henter du data vha. Norton Bootable Recovery Tool

Hvis computeren bliver inficeret, kan du ikke starte operativsystemet. I nogle tilfælde bliver data utilgængelige på grund af virusangreb eller andre infektioner.

Norton Bootable Recovery Tool hjælper dig med at hente data, hvis du:

• Ikke kan få adgang til dine data pga. infektioner

• Ikke kan genstarte computeren

Du skal bruge en USB-lagerenhed for at hente dine data vha. Norton Bootable Recovery Tool. Kontrollér, at USB-lagerenheden er formateret i FAT32- eller NTFS-filsystem.

Sørg for, at USB-lagerenheden forbliver tilsluttet, når du henter data vha. Norton Bootable Recovery Tool. Du skal også sørge for, at USB-lagerenheden har nok ledig plads til de data, du henter.

Hent data:

1. Indsæt den dvd eller det USB-drevet med Norton Bootable Recovery Tool, som du oprettede.

2. Tænd eller genstart computeren, og gå ind i BIOS ved at trykke på den tast, der vises på skærmen, lige efter at computeren genstarter.

3. Vælg den dvd eller det USB-drev, du oprettede Norton Bootable Recovery Tool på, og tryk derefter på Enter. Hvis du bruger en computer med UEFI, skal du vælge gendannelsesmediet under Legacy Boot i stedet for UEFI Boot. Gendannelsesmediet er den dvd eller det USB-drev, som Norton Bootable Recovery Tool er oprettet på.

4. På siden Velkommen til NBRT skal du vælge valgmuligheden Start. Hvis den ikke starter, skal du vælge Start (grundlæggende video).

5. I rullelisten Vælg sprog skal du vælge sprog og derefter klikke på OK.

6. Læs Nortons aftale om licens og tjenesteydelser, og klik derefter på Acceptér for at starte værktøjet.

7. Hvis du har installeret flere operativsystemer på computeren, får du i Norton Bootable Recovery Tool mulighed for at vælge det operativsystem, som du vil hente dataene fra.

8. Klik på Hent dine filer i hovedvinduet i Norton Bootable Recovery Tool.

9. I vinduet Vælg filer, der skal hentes under kolonnen Kilde skal du vælge de filer eller mapper, som du vil hente.

10. Klik på Næste.

11. Hvis du har sluttet flere USB-lagerenheder til computeren, får du i Norton Bootable Recovery Tool mulighed for at vælge den USB-lagerenhed, som du vil gemme de hentede data på.

12. Klik på Hent filer.

13. Norton Bootable Recovery Tool henter filerne og viser dem i vinduet Hent filer er udført. I vinduet Hent filer er udført står følgende oplysninger:

• Udførelsesstatus for hentning.

• Samlet antal hentede filer og størrelsen på dem.

• Destinationsstien til der, hvor de hentede filer er placeret.

• Samlet antal filer, der ikke blev hentet, og oplysninger om opståede fejl i forbindelse hermed.

14. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119965651