Fejl: "Du har brugt det maksimalt tilladte antal forsøg til at hente koden til tofaktorgodkendelse. Prøv igen om 60 sekunder".

Dette problem kan opstå, hvis du har indtastet en forkert kode mere end fem gange (primær og sekundær inkluderet). I dette tilfælde vil kontoen blive låst.

Dette problem kan også opstå, hvis du indtaster en forkert tofaktorgodkendelseskode. Bekræft, at du anmoder om koden for det registrerede mobilnummer eller en verificeringsapp med det rette kontonavn. For at løse problemet skal du gøre følgende:

1. Vent i et minut, og log derefter på din konto.

2. Hvis problemet fortsætter, skal du prøve at rydde browserens cache og cookies og derefter prøve at logge på igen.

3. Gennemfør eventuelle sikkerhedskontroller såsom billedverificering, når du logger på.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137602971
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 26/06/2024