Konfigurer Password Manager med Norton UWP-appen

Norton Password Manager-udvidelsen til din Edge-browser er en sikker cloudlagerplads, hvor du kan gemme alle dine følsomme oplysninger såsom loginoplysninger, personlige oplysninger og økonomiske oplysninger. Du kan bruge disse oplysninger til at logge på websteder, til automatisk udfyldning af formularer og til at foretage onlinebetalinger.

Hvis du bruger en prøveversion, skal du oprette en Norton-konto for at kunne bruge denne funktion.

Installation af Norton Password Manager

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Password Manager klikke på Konfigurer.

Du omdirigeres til Microsoft Store.

3. Klik på Installer, og installer Norton Password Manager-appen fra Microsoft Store.

4. Vælg Slå til, når der vises en besked fra Edge-browseren.

Sådan får du adgang til cloudboksen

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Password Manager klikke på Åbn.

Din cloudboks åbnes i Edge-browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128629233