Ændring af firewallregler for en IP-adresse på Mac

Du kan redigere firewallregler for en IP-adresse, der gælder for en bestemt netværksplaceringsindstilling.

Ændring af firewallregler for en IP-adresse

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

5. I vinduet Forbindelsesblokering skal du åbne menuen Rediger indstillinger og under Forbindelsesblokering vælge den indstilling, som du vil ændre IP-adresseindstillinger til.

6. Klik på Zoner i menuen Vis, og vælg en række med adgangsindstillingerne for en IP-adresse, som du vil ændre.

7. Klik på Rediger.

8. Foretag de nødvendige ændringer i vinduet Rediger adresse.

9. Klik på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18928903