Skift indstillingerne for automatiske scanninger på Mac

Norton Automatiske scanninger maksimerer din sikkerhed ved regelmæssigt at opdatere virusdefinitioner, at scanne din computer og overvåge indgående og udgående trafik. Standardindstillinger er optimale for de fleste brugere, men du kan tilpasse muligheder for at inkludere eller ekskludere filer fra Automatiske scanninger eller midlertidigt slukke for funktionen.

Skift indstillingerne for automatiske scanninger

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. I Norton-hovedvinduet skal du klikke på Avanceret eller Indstillinger.

3. Klik på Beskyt min Mac-computer i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Automatiske scanninger:

• Scan alt

• Scan kun disse mapper / Scan ikke disse mapper

Klik på +, brows til mapperne, som du ønsker at inkludere eller ekskludere fra Automatiske scanninger

• Scan filer i komprimerede arkiver inklusiv .zip eller .rar -formater.

• Scan filer placeret på eksterne drev, når de åbnes

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v56157581