Fornyelse af dit abonnement på Norton UWP-appen

Et gyldigt abonnement sikrer, at du hele tiden får produktopdateringer og beskyttelse mod sikkerhedstrusler og -risici.

Vinduet Abonnementsstatus viser følgende:

• Abonnementsstatus: Aktivt, Udløbet.

• Det Norton-abonnement, som du abonnerer på.

• Hvor mange dage der er tilbage, inden dit abonnement udløber.

• Abonnementstype: Årlig, Månedlig eller Prøve.

Hvis dit Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go-abonnement er udløbet eller er ved at udløbe, kan du forny dit abonnement på Norton online. Du kan forny abonnementet med indstillingen Forny eller Forny nu.

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Fornyelse af dit abonnement

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du klikke på Forny eller Forny nu.

3. Følg vejledningen i højre rude til gennemse dit abonnement og gennemføre købet.

Hvis du har købt det via Microsoft Store, vil du muligvis blive bedt om at angive din Windows-konto. Angiv kontooplysningerne, og klik derefter på Forny.

Hvis du har fået produktet som en del af et abonnement fra din internetudbyder, vil du måske blive bedt om at logge på med brugernavn/adgangskode fra internetudbyderen.

Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, får du besked, inden det udløber, og inden betalingen trækkes. Med et abonnement, der fornys automatisk, får du følgende fordele:

• Norton beskytter uafbrudt mod virus, hackere og de seneste onlinetrusler.

• Konstant beskyttelse år efter år eller måned efter måned.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130489171
Operativsystem windows_10_in_s_mode