Sådan fjernes firewallreglen for en IP-adresse på Mac

Du kan fjerne firewallregler for en IP-adresse, der gælder for en bestemt netværksplacering.

Sådan fjernes firewallreglen for en IP-adresse

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

5. I vinduet Forbindelsesblokering skal du åbne menuen Rediger indstillinger og vælge en indstilling til forbindelsesblokering.

6. Klik på Zoner i menuen Vis.

7. Vælg rækken med de specifikke adgangsindstillinger for en IP-adresse i ruden Vis, og vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Fjern, og klik på Fjern igen i bekræftelsesvinduet.

• Klik på -, der vises ud for IP-adressen, du vil fjerne, og klik på Fjern igen i bekræftelsesvinduet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18928902