Oprettelse af en sikker adgangskode til din Norton Password Manager-boks

Norton Password Manager kræver, at du opretter en stærk adgangskode for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger. For at sikre, at adgangskoden er sikker, skal du:

• Undlade at bruge adgangskoder, der nemt kan gættes

• Undlade at bruge de klassiske, almindeligt brugte adgangskoder

Adgangskoder, der nemt kan gættes

Når en adgangskode betragtes som "nem at gætte", betyder det, at den tid og den indsats, der kræves for at gætte den, er betragteligt mindre i forhold til en stærk adgangskode. Det betyder ikke, at alle og enhver kender din adgangskode, blot at den ville være nemmere at gætte for en hacker, hvis vedkommende blev ved med at prøve.

Almindeligt brugte adgangskoder

Adgangskoden til din Norton Password Manager-boks kan minde meget om visse andre adgangskoder, der er fundet på lister over tidligere kompromitterede adgangskoder. Cyberkriminelle bruger disse adgangskoder til at prøve at gætte din adgangskode, og derfor hjælper Norton Password Manager dig med at undgå at bruge sådanne adgangskoder. Du kan bruge Norton Password Manager-adgangskodegeneratoren til at oprette en kompleks adgangskode, der ikke er almindeligt brugt.

Du kan også bruge adgangskodegeneratoren i Norton Password Manager til at oprette komplekse adgangskoder, der ikke kan gættes.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130049416
Operativsystem Windows, Android, iOS