Norton Safe Web App-udvidelse til Safari

Norton Safe Web til Safari beskytter dig mod identitetstyveri og onlinesvindel ved at advare dig om skadelige websteder, når du søger, shopper eller surfer på internettet. Antiphisihing-funktionen i Norton Safe Web hjælper med at blokere websteder, der foregiver at være lovlige tjenester, men som i virkeligheden vil stjæle dine oplysninger.

Understøttet operativsystem og Safari browserversion

• MacOS 10.14.4 med Safari 12 eller nyere

• MacOS 10.13.6 med Safari 13 eller nyere

Understøttes den nuværende version af Norton Safe Web-udvidelsen i Safari 13?

De aktuelle Norton-udvidelser, der tilbydes til Safari-browsere, understøttes ikke af Apple efter Safari 13-browserversionsopdatering. Derfor tilbyder Norton nye Safari App-udvidelser, der tilbyder lignende beskyttelsesfunktioner. Følgende udvidelser fungerer ikke på Safari 13 og nyere:

• Norton Safe Search (du kan ikke konfigurere Norton Safe Search som standardsøgemaskine i Safari, da det ikke understøttes af Safari 13 og nyere)

• Norton Safe Web

Download og installér Norton Safe Web Plus Safari-app udvidelse fra Norton fra Mac

1. I dit Norton fra Mac-produkt skal du klikke på Download i advarselsmeddelelsen.

2. I den downloadede app skal du klikke på Hent og derefter på Installér app.

3. Indtast dine Apple ID-legitimationsoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Norton Safe Web-appen.

Download og installer Norton Safe Web-app udvidelse fra Mac App store

1. Start Safari.

2. Klik på Safari-udvidelser i menuen Safari.

3. Søg efter Norton Safe Web i vinduet i App Store.

4. I den downloadede app skal du klikke på Hent og derefter på Installér app.

5. Indtast dine Apple ID-legitimationsoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at installere appen.

Aktivér Norton Safe Web App-udvidelse i Safari

Efter installationen af Norton Safe Web-appen bliver du bedt om at aktivere udvidelsen. For flere oplysninger om hvordan du slår udvidelsen til, læs kb://v133925048 Aktivér Norton Safe Web App-udvidelse i Safari

Har du brug for yderligere hjælp?

• Download og installer Norton Safe Web Plus-browserudvidelse

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133765039