Aktivér Kill Switch for at blokere din internetforbindelse, hvis VPN mister forbindelsen

En "Kill Switch" blokerer (eller lukker) internetforbindelsen, hvis VPN-forbindelsen afbrydes. Dette hjælper med at skjule din IP-adresse (som kan bruges til at identificere din placering og dine onlineaktiviteter) og andre personlige oplysninger, hvis VPN-forbindelsen forsvinder.

For at fjerne blokeringen af internetforbindelsen skal du oprette VPN-forbindelsen igen eller slå Kill Switch-funktionen fra.

For at aktivere Kill Switch på din enhed, skal du afhængigt af dit operativsystem gøre et af følgende:

Windows

For at se versionsnummeret for dit Norton-produkt skal du åbne Norton og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Start Norton Secure VPN-appen på Windows.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i appen.

3. På fanen Generelt skal du ud for Kill Switch flytte skydeknappen for at aktivere funktionen.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. På Nortons startside skal du under Oversigt klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN mister forbindelsen.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn dit Norton-program for sikkerhed til digitale enheder.

Hvis du ser vinduet Mit Norton skal du i rullemenuen ud for Secure VPN vælge Aktivér.

2. Flyt skydeknappen ud for Kill Switch i vinduet Indstillinger for at aktivere funktionen.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn dit Norton-program for sikkerhed til digitale enheder.

2. På Nortons startside skal du klikke på Privatliv i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen Indstillinger.

5. I vinduet Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN mister forbindelsen.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN-appen.

2. På Nortons startside skal du under Oversigt klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN mister forbindelsen.

Mac

For at se versionsnummeret for dit Norton-produkt skal du åbne Norton og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 2.x og ældre)

Mac OS 12 eller ældre

1. Klik på Apple-menuen på din Mac-startskærm, og klik på Systemindstillinger.

2. Klik på Netværk i det pop op-vindue, der vises, i venstre side af skærmen.

3. Klik på Nortoni vinduet Netværk under Andre tjenester.

4. I Norton-vinduet skal du skifte til Opret forbindelse on demand for at aktivere funktionen.

5. Klik på Anvend.

Mac OS 13

1. Klik på Apple-menuen på din Mac-startskærm, og klik på Systemindstillinger.

2. Klik på VPN i vinduet Systemindstillinger i venstre side af skærmen.

3. I vinduet VPN skal du ved siden af Norton klikke på ikonet Sample alt text.

4. I den pop op-meddelelse, der vises i højre rude, skal du skifte mellem Connect on demand for at aktivere funktionen.

5. Klik på OK.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. På Nortons startside skal du under Oversigt klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN mister forbindelsen.

Norton 360 (version 8.8.x og ældre)

1. Åbn dit Norton-program for sikkerhed til digitale enheder.

Hvis du ser vinduet Mit Norton skal du i rullemenuen ud for Secure VPN vælge Aktivér.

2. Flyt skydeknappen ud for Kill Switch i vinduet Indstillinger for at aktivere funktionen.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn dit Norton-program for sikkerhed til digitale enheder.

2. På Nortons startside skal du klikke på Privatliv i venstre side af skærmen.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du klikke på fanen VPN-indstillinger.

5. På fanen VPN-indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN mister forbindelsen.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN-appen.

2. På Nortons startside skal du under Oversigt klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen for at aktivere Brug Kill Switch, hvis VPN mister forbindelsen.

Android

Åbn Norton-appen, og tryk på Menuikonet > Indstillinger > Om for at se versionsnummeret for dit Norton-produkt.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 3.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.
  2. Tryk på menuikonet i venstre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
  3. På siden Indstillinger skal du ud for Kill Switch rykke skyderen for at aktivere denne funktion.

Norton 360 (version 5.x og nyere)

1. Gå til startskærmen, og start Norton 360-appen.

2. Tryk på menuikonet i venstre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Privatliv.

4. På siden Privatliv skal du ud for Kill Switch flytte skyderen for at aktivere funktionen.

Norton VPN (version 4.x og nyere)

1. Start Norton VPN.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. På siden Indstillinger skal du under VPN-indstillinger flytte skyderen for at aktivere Kill Switch.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138204009
Operativsystem Android;Mac;Windows