Aktivér Norton VPN automatisk på din Windows- eller Mac-computer

Funktionen til automatisk aktivering af VPN i Norton VPN beskytter dine data på offentlige netværk, skjuler din rigtige identitet og beskytter dit privatliv, når du bruger P2P-fildeling.

For at slå funktionen til automatisk aktivering af VPN skal du vælge en af følgende muligheder, afhængigt af, hvilket operativsystem du bruger:

Windows

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Du kan tjekke versionen af dit Norton-produkt ved at åbne Norton-appen og derefter åbne Indstillinger.

Norton VPN

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. Gør et af følgende afhængigt af, hvilket produkt du har:

• Norton Secure VPN (version 24.x og nyere): Klik på fanen VPN-indstillinger under Oversigt i Norton-kontrolpanelet.

• Norton VPN (version 24.x og nyere): Klik på Indstillinger i venstre side af Norton-kontrolpanelet, og klik på fanen VPN-indstillinger.

3. På fanen VPN-indstillinger skal du vælge en af følgende muligheder under Slå VPN til automatisk:

• Altid: VPN tændes automatisk, når der oprettes forbindelse til internettet
    • Brugerdefineret: VPN aktiveres baseret på de indstillinger, du bruger
  4. Når du bruger indstillingen Brugerdefineret, kan du vælge følgende indstillinger for Automatisk VPN ved at flytte skydeknappen.

• Når du opretter forbindelse til offentlige netværk

Listen over allerede besøgte netværk er tilgængelig med de tildelte profiler. Du kan se profilerne ved at klikke på tandhjulsikonet ved siden af indstillingen Når du opretter forbindelse til offentlige netværk.

• Når du opretter en P2P-forbindelse

Norton 360

1. Åbn Norton 360 på din computer.

2. Klik på Privatliv i venstre side af Norton-kontrolpanelet.

3. Klik på Åbn under Secure VPN i vinduet Privatliv.

4. Klik på fanen Indstillinger i vinduet Secure VPN.

5. Vælg et af følgende under Slå VPN til automatisk på fanen Indstillinger:

• Altid: VPN tændes automatisk, når der oprettes forbindelse til internettet
    • Brugerdefineret: VPN aktiveres baseret på de indstillinger, du bruger
  6. Når du bruger indstillingen Brugerdefineret, kan du vælge følgende indstillinger for Automatisk VPN ved at flytte skydeknappen.

• Når du opretter forbindelse til offentlige netværk

Listen over allerede besøgte netværk er tilgængelig med de tildelte profiler. Du kan se profilerne ved at klikke på tandhjulsikonet ved siden af indstillingen Når du opretter forbindelse til offentlige netværk.

• Når du opretter en P2P-forbindelse

Mac

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton VPN

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. Klik på Indstillinger i venstre side af Norton-kontrolpanelet, og klik på fanen VPN-indstillinger.

3. Vælg et af følgende under Slå VPN til automatisk på fanen VPN-indstillinger:

• Når der oprettes forbindelse til offentlige eller kompromitterede netværk
    • Når der oprettes forbindelse til internettet
    • Nej, jeg slår den til manuelt
  4. Når du bruger indstillingen Brugerdefineret, kan du vælge følgende indstillinger for Automatisk VPN ved at flytte skydeknappen.

• Når du opretter forbindelse til offentlige netværk

Listen over allerede besøgte netværk er tilgængelig med de tildelte profiler. Du kan se profilerne ved at klikke på tandhjulsikonet ved siden af indstillingen Når du opretter forbindelse til offentlige netværk.

• Når du opretter en P2P-forbindelse

Norton 360

1. Åbn Norton 360 på din computer.

2. Klik på Privatliv i venstre side af Norton-kontrolpanelet.

3. Klik på Åbn under Secure VPN i vinduet Privatliv.

4. Klik på fanen Indstillinger i vinduet Secure VPN.

5. Vælg et af følgende under Slå VPN til automatisk på fanen Indstillinger:

• Når der oprettes forbindelse til offentlige eller kompromitterede netværk
    • Når der oprettes forbindelse til internettet
    • Nej, jeg slår den til manuelt

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20240705123750739
Operativsystem Mac;Windows